Εξομολόγηση μητέρας: «Ο γιος μου έχει νοσηλευτεί πάνω από 100 φορές και δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό του»

Εξομολόγηση μητέρας: Η μάχη που δίνει το 7χρονο αγοράκι της με σοβαρή ασθένεια

Ένας μικρός άγγελος μόλις 7 χρονών, δίνει μάχη με μια σοβαρή καρδιακή πάθηση και έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί περισσότερες από 100 φορές.

Παρά τις δυσκολίες, όμως, αντιμετωπίζει την κάθε πρόκληση με χαμόγελο και τσαγανό, εντυπωσιάζοντας τους γιατρούς και τους γονείς του.

Ο Charlie Clode, ο οποίος είναι επιληπτικός, γεννήθηκε με σοβαρή καρδιακή πάθηση και μέχρι σήμερα, έχει υποβληθεί σε 7 εγχειρήσεις καρδιάς, συμπεριλαμβανομένων 3 εγχειρήσεων ανοικτής καρδιάς. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πριν από κάποιο καιρό έπαθε δύο εγκεφαλικά επεισόδια.

Εξομολόγηση μητέρας: Το 7χρονο παιδί δεν χάνει ποτέ το χαμόγελο του

Καθώς το ανοσοποιητικό του είναι εξασθενημένο, ακόμα και μια απλή ίωση μπορεί να τον «στείλει» στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά, ο μικρούλης δεν έχει χάσει στιγμή το κουράγιο του και παρά το γεγονός ότι έχει νοσηλευτεί περισσότερες από 100 φορές δεν χάνει το χαμόγελό του.

«Είναι ένα φανταστικό παιδί. Είναι κοινωνικός και λατρεύει τα ζώα και τα τρενάκια. Ποτέ δεν σταματά να χαμογελά και η προσωπικότητά του είναι πολύ έντονη. Είναι αισιόδοξος. Είναι εκπληκτικό!», είπε η μητέρα του.

Πηγή: honey.nine.com.au

Related posts

Συγκινεί ο 9χρονος Παναγιώτης: «Δεν μπορώ να περπατήσω αλλά έχω καταφέρει πράματα και θάματα!»

Εξομολόγηση μητέρας: «Το μωρό μου πάλευε 4 ολόκληρα χρόνια με το τέρας που λέγεται καρκίνος και το νίκησε»

Ράγισαν οι ουρανοί για τη μικρή Ντάρια: «Το χαμογελαστό κορίτσι μας άνοιξε τα φτερά του και πέταξε»

Λύγισε μητέρα παιδιού ΑΜΕΑ: «Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να μην εκνευρίζομαι με την ανοησία των ενηλίκων. Φτάνει όμως!»

Όλοι μαζί για την 9χρονη Γκάια: Έχει ανάγκη την βοήθεια μας για να καταφέρει να μιλήσει και να παίξει

Ιστορία ανθρωπιάς και παιδείας: Μπαμπάς ρώτησε ιδιοκτήτρια καφέ αν ο ανάπηρος γιος του μπορεί να μπει κι εκείνη έδωσε τη πιο καθηλωτική απάντηση

Η αγάπη μιας μάνας δεν έχει όρια: Ο γιος, όταν πέθανε ο πατέρας του, έστειλε τη μητέρα του σε ένα γηροκομείο. Μια μέρα, τον καλούν λέγοντας του ότι η μητέρα του πέθαινε

Εξομολόγηση μητέρας: Όταν η κόρη μου έμεινε ανάπηρη ο πατέρας της μας παρατησε. Όταν έπαιρνε τηλέφωνο «έκλαιγε» για την «κόρη του» αλλά καμιά βοήθεια σε τίποτα

Για τις μανούλες του κόσμου: Όταν ανοίγεις το στόμα σου για να κρίνεις μια μάνα, δάγκωσε πρώτα τη γλώσσα σου