Φαίδωνας Γεωργίτσης: Η σχέση με την κόρη του Μαρίζα, που πήρε την ομορφιά και το αξεπέραστο ταλέντο του πατέρα της

Μαρίζα Γεωργίτση: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης, υπήρξε μία πολύπλευρη προσωπικότητα με τρομερό και αστείρευτο υποκριτικό ταλέντο. Μάλιστα, στην εποχή ου θεωρήθηκε ο μεγαλύτερος γόης μίας και η πέρασή του στις γυναίκες ήταν αξεπέραστη. Μάλιστα, χάρη στο ταλέντο και την ομορφιά του, από όταν ήταν ακόμη σπουδαστής κατάφερε να παίξει στην πρώτη του ταινία, που ήταν ένα κλασικό φιλμ του σκηνοθέτη Ζυλ Ντασέν. Το φιλμ γυρίστηκε το 1960 και ονομαζόταν «Ποτέ την Κυριακή». Αδιαμφισβήτητα, μετά από αυτό το φιλμ, ήταν αμέτρητες νέες επιτυχίες.

Ο Φαίδων Γεωργίτσης αποτέλεσε για το χώρο της ηθοποιίας έναν πρωταγωνιστή. Αυτό, διότι πρωταγωνίστησε σε δραματικές ταινίες και μιούζικαλ. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της γενιάς του, αλλά και της ιστορίας του ελληνικού κινηματογράφου. Το ταλέντο του και η γοητεία του ήταν τα μεγάλα του όπλα. Με αυτά κέρδιζε το κοινό που τον παρακολουθούσε, αλλά και τις γυναίκες, οι οποίες τον λάτρευαν.

Το παρατσούκλι του Φαίδωνα Γεωργίτση ήταν «Έλληνας Τζέιμς Ντιν». Ωστόσο, στον ίδιο δεν άρεσε με τίποτα. Αυτό, διότι ήταν μεγάλος θαυμαστής του Μάρλον Μπράντο. Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης ήταν αξιοζήλευτος για κάθε μεγάλο ηθοποιό και στα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη. Ήταν σαφές πως ήταν γεννημένος για τον κινηματογράφο.

Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης συνεργάστηκε σε πάρα πολλές ταινίες, με τη Ζωή Λάσκαρη, τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Κώστα Βουτσά. Μερικές από τις ταινίες που ξεχώρισε ήταν οι «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Νύχτα γάμου», «Ένας ιππότης για τη Βασούλα» και «Μια κυρία στα μπουζούκια».

Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης είχε περάσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, αλλά αποφάσισε να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα, ακολουθώντας το δρόμο της ηθοποιίας, επιλογή για την οποία σίγουρα σήμερα αισθάνεται δικαιωμένος.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, το 1970 γνώρισε στη Ρώμη της Ιταλίας, τη γαλλίδα καλλονή, Μπέτσι. Με εκείνη παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά και απέκτησε δύο παιδιά. Το ένα άκουγε στο όνομα Ραφαέλο και το άλλο στο όνομα Μαρίζα.

Φαίδωνας Γεωργίτσης: Η σχέση με την κόρη του Μαρίζα, που πήρε την ομορφιά και το αξεπέραστο ταλέντο του πατέρα της

Φαίδωνας Γεωργίτσης: Η σχέση με την κόρη του Μαρίζα, που πήρε την ομορφιά και το αξεπέραστο ταλέντο του πατέρα της

Μαρίζα Γεωργίτση: Ποια είναι η όμορφη κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση

Η Μαρίζα Γεωργίτση (Αθήνα, 1974) είναι πρώην πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης, νυν ηθοποιός και κάνει μεταδόσεις αγώνων αντισφαίρισης.

Είναι κόρη του Φαίδωνος και της Μπέτσυ Γεωργίτση, έχει ακόμα έναν αδελφό, τον Ραφαέλο. Σπούδασε υποκριτική αλλά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό.

Στην αντισφαίριση και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήρθε δεύτερη στο μονό γυναικών το 1992.  Ήταν δεύτερη στο διπλό γυναικών το 1991 και το 1994. Έχει συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά με επιτυχία.

Έχει παίξει ρόλους στην σειρά Η Λάμψη και στην ταινία Η Λίζα και οι άλλοι (2003).Μεταδίδει αγώνες αντισφαίρισης και συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με αυτή.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν