Φιλιππίδης για Παπαχαραλάμπους: «Είχαμε ερωτική σχέση, το ήξερε και η γυναίκα μου, όπως και άλλοι»

by Αντώνης Βαλμάς

Φιλιππίδης για Παπαχαραλάμπους: Όσα ανέφερε στην απολογία του

Φιλιππίδης για Παπαχαραλάμπους: Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού και απόπειρας βιασμού ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης. Κατηγορίες μετά την ποινική δίωξη που τού ασκήθηκε.

Μια εξ αυτών είναι η καταγγελία της ηθοποιού Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Κατηγορία που έχει παραγραφεί πλέον, η οποία είχε πει δημόσια πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι είχε ανάγκη για δουλειά, είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Στο υπόμνημά του, λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης υποστηρίζει πως είχε ερωτική σχέση με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους]. Επίσης ότιι ποτέ δεν έγινε κάτι παρά τη θέλησή της. Παράλληλα πως το έμαθε και η σύζυγός του, όπως και άλλοι!

Όσον αφορά γενικότερα τις καταγγελίες που του αποδίδονται και αυτές για τις οποίες του ασκήθηκε ποινική δίωξη, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι είναι «θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι».

«Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες. Τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων. Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και τη γενετήσια ελευθερία», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα