Φίλοι εδώ και χρόνια: Ο Γιώργος Μανίκας δίνει συμβουλές πατρότητας στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ρίχνει το διαδίκτυο

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δέχεται συμβουλές πατρότητας από τον κολλητό του

Μετράει χρόνια αυτή η κολόνια… και συγκεκριμένα η φιλία μεταξύ Αλεξάνδρου και Μανίκα, ο οποίος μετά την είδηση πως ο φίλος του θα γίνει πρώτη φορά πατέρας δεν παρέλειψε να τον συμβουλέψει δημόσια.

O Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη περιμένουν το πρώτο τους παιδί και όπως φαίνεται, έχουν δίπλα τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να τους στηρίξουν. 

Ένα από αυτά είναι και ο κολλητός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργος Μανίκας. Το μοντέλο είναι ένας από τους πιο αγαπητούς μπαμπάδες των social media, καθώς μοιράζεται συχνά στιγμές με τον γιο του, Άγγελο και δείχνει πως τον μεγαλώνει με αγάπη και αρχές. 

Όσα συμβούλεψε ο Μάνικας τον Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επισκέφτηκε λοιπόν, τον φίλο του για να του «δώσει τα φώτα» του στο κομμάτι της πατρότητας. Σε story που ανάρτησε στο Instagram, ο Γιώργος Μανίκας φαίνεται να κρατάει ένα βιβλίο με συμβουλές για μπαμπάδες, ενώ δίπλα του είναι ο καλός του φίλος. 

Στο βίντεο, ο Γιώργος Μανίκας ακούγεται να του λέει: «Πιστεύω πραγματικά ότι θα γίνεις από τους καλύτερους μπαμπάδες και οικογενειάρχες του κόσμου», με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να του απαντά: «Το 3% να πάρω από αυτά και να γίνω σαν εσένα».

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι