Φιόνα Τζαβάρα: Η εγγονή του Ζαννίνο, το ταλέντο στον χορό, οι αμοιβές, ο γάμος και το τραγούδι με τον άντρα της

Φιόνα Τζαβάρα: Η ταλαντούχα τραγουδίστρια

Είναι κόρη της ηθοποιού Σόφης Ζαννίνου και του τραγουδιστή Νίκου Τζαβάρα. Ο παππούς της είναι ο μοναδικός Ζαννίνο. Ο λόγος για την Φιόνα Τζαβάρα.

Θείος της είναι επίσης ο τραγουδιστής Γιώργος Τζαβάρας δίδυμος αδερφός του Νίκου, όπου τα δυο αδέρφια είναι γνωστά με το ντούο “Αφοι Τζαβάρα”. Η Φιόνα Τζαβάρα προέρχεται από μια οικογένεια, στην οποία η τέχνη είναι παράδοση. Η ίδια είναι μια ευρέως γνωστή και καταξιωμένη καλλιτέχνιδα και έχει πει σχετικά με τη δουλειά της: ” Αγαπώ πολύ να τραγουδάω και να συνθέτω, να εκφράζομαι μέσα από τους στίχους μου, αλλά και από υπέροχα τραγούδια άλλων φίλων και συνεργατών.Μάλιστα, στην τηλεόραση έχω φιλοξενηθεί πολλές φορές σαν καλλιτέχνης και έχω παίξει δυο φορές σε τηλεοπτικές σειρές. Η δουλειά μου δεν είναι η τηλεόραση, όμως. Είναι η μουσική και το θέατρο.

Έκανα μαθήματα πιάνου με εξαιρετικούς δασκάλους, αλλά δε διάβαζα οπότε θεωρούμαι αυτοδίδακτη κατά ένα μέρος. Έκανα μπαλέτο από 6 ετών μέχρι 16 και μοντέρνο χορό κ ασχολήθηκα με τη φωνητική ξεκινώντας με κλασσικό, αλλά εκφραζόμουν καλύτερα στο σύγχρονο τραγούδι.

Αγαπώ το θέατρο πολύ και τη ζωγραφική επίσης. Σπούδασα σχέδιο στη σχολή Βακαλό κ σκίτσο στη σχολή Ορνεράκη. Είχα την τύχη να πρωταγωνιστήσω στο Grease 2 χρονιές κ να συμμετέχω κ σε άλλα θεατρικά αλλά κ τηλεοπτικές σειρές με πολύ καλούς ρόλους. Εκφράζομαι όταν συνθέτω. Αγαπώ να μοιράζομαι τα βιώματα μου”.

Η Φιόνα Τζαβάρα για τις αμοιβές και για την προσωπική της ζωή

“Έχω βγάλει αρκετά χρήματα από τη δουλειά μου τα οποία όμως δε διαχειρίστηκα όλες τις φορές σωστά. Ήμουν σπατάλη δυστυχώς, έχει πει η Φιόνα Τζαβάρα στο Newslink.gr. Παρόλα αυτά έχω δουλέψει πολύ σκληρά από το 95. Πιστεύω ότι τα λεφτά είναι για να ζούμε αξιοπρεπώς και να περνάμε καλά. Επίσης, να βοηθάμε χωρίς να το διαφημίζουμε για να κάνουμε τους «καλούς».”

Όταν αρραβωνιαστήκαμε τα πρώτα συναισθήματα τα μοιράστηκα με τις οικογένειες μας κ τα φιλαράκια μας. Ανυπομονώ να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί (που θέλω να του μοιάζει έσω έξω).Όταν παντρευτούμε με το καλό δεν ξέρω που θα μείνουμε.

Μάλλον εδώ στην Κόρινθο. Θέλουμε το παιδί μας να παίξει στις αλάνες, να βλέπει τα ξαδέλφια του κ θάλασσα, είπε η Φιόνα στο Newslink.gr.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί