«Φοράς παντελόνια ρε; – Ρε μην μου ξαναμιλήσεις έτσι!»: Παραλίγο ξύλο μπροστά στις κάμερες στο Survivor

by Τόνια Τζαφέρη

Survivor: Συνεχίζονται οι εντάσεις και οι καυγάδες

Η λέξη ηρεμία στο survivor δεν φαινεται να υπάρχει αφου εντασεις, καυγαδες και τσακωμοι κάνουν συνεχως την εμφανιση τους, οδηγώντας του παίκτες στα άκρα.

Φαίνεται πως μετά τους Μαχητές ξεκίνησαν οι καβγάδες και ανάμεσα στους Διάσημους, με τους νέους παίκτες της ομάδας να έρχονται σε σύγκρουση.

Συγκεκριμένα, όπως δείχνει και το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, μεγάλος καυγάς θα σημειωθεί ανάμεσα στους Τάκη, Αρσενίου και Σοϊλέδη.

«Φοράς παντελόνια ρε; – Ρε μην μου ξαναμιλήσεις έτσι!»: Παραλίγο ξύλο μπροστά στις κάμερες στο Survivor

Ο καυγάς στο Survivor που ξεπέρασε κάθε όριο

«Δεν έχω έρθει εδώ για να κάνω ένα show, είστε όλοι εναντίον ενός…» φαίνεται να λέει ο Τάκης απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο ακούγεται να λέει: «συγχώρεσε με δεν είμαι πολιτικός εγώ, ούτε τηλεορασάκιας…».

Μάλιστα, ο μισθοφόρος έρχεται σε πάρα πολύ έντονη αντιπαράθεση με τον Σάκη Αρσενίου, ο οποίος φαίνεται ότι έχει μπει για να προκαλέσει ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι. «Φοράς παντελόνια ρε;» του λέει ο τραγουδιστής και αρχίζει ένας τρικούβερτος καβγάς, καθώς η δήλωση αυτή προκαλεί την οργή του παίκτη, o οποίος απαντά: «Ρε μην μου ξαναμιλήσεις έτσι!».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν