Φώτης Σπύρου: «Στους Δύο Ξένους παίρναμε γελοίο ποσό, ήμασταν εκεί όλη μέρα μήπως μας βάλει ο Ρήγας να παίξουμε»

by Τόνια Τζαφέρη

Φώτης Σπύρου: Όσα δήλωσε για την ταινία “Δυο ξένοι”

Μπορεί στον κόσμο να ερχόταν μια επιτυχημένη σειρά, ωστόσο από πίσω υπήρχαν πολλά τα οποία συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες.

Για την παλιά ελληνική σειρά “Δυο ξένοι” μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Φώτης Σπύρου, ο οποίο μίλησε αναλυτικά για τις συνθήκες που επικρατούσαν στην τότε επιτυχημένη σειρά αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν.

Μία αποκαλυτπική συνέντευξη σχετικά με την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τους Δύο Ξένους έδωσε ο ηθοποιός Φώτης Σπύρου.

Η συνέντευξη του Φώτη Σπύρου στην οποία μίλησε για όλα

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Θάνο Ξάνθο έδωσε συνέντευξη ο Φώτης Σπύρου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Δύο Ξένοι, τονίζοντας πως οι ηθοποιοί που έπαιζαν τους μαθητές του Μαρκορά έπαιρναν ελάχιστα χρήματα ως αμοιβή.

Φώτης Σπύρου: «Στους Δύο Ξένους παίρναμε γελοίο ποσό, ήμασταν εκεί όλη μέρα μήπως μας βάλει ο Ρήγας να παίξουμε»

Η συνέχεια της συνέντευξης με τον Φώτη Σπύρου

Κατά πόσο θεωρείς ότι αυτός ο ρόλος σε βοήθησε στη μετέπειτα καλλιτεχνική σου πορεία;

Ήταν τα πάντα αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά για μένα. Με βοήθησε στη μετέπειτα πορεία μου και μετά από τόσα χρόνια μου κάνεις συνέντευξη για την σειρά. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο.

Τα ποσά που παίρνατε, ήταν αυτά τα υψηλά που έχει ο κόσμος κατά νου;

Εμείς οι «μαθητές του Μαρκορά» παίρναμε ένα γελοίο ποσό, οπότε δεν το κάναμε για τα χρήματα όλο αυτό. Η συμφωνία μας από την παραγωγή ήταν να είμαστε εκεί όλη μέρα γιατί μπορεί να ερχόταν στον Αλέξανδρο Ρήγα να μας βάλει ανά πάσα στιγμή μέσα σε σκηνή, παρ’ ότι δεν υπήρχαμε στο αρχικό σενάριο. Οπότε καθόμασταν σε ένα καμαράκι και περιμέναμε αν τύχει κάτι.

Φώτης Σπύρου: «Στους Δύο Ξένους παίρναμε γελοίο ποσό, ήμασταν εκεί όλη μέρα μήπως μας βάλει ο Ρήγας να παίξουμε»

Τι είναι αυτό που έκανε και συνεχίζει να κάνει αυτή τη σειρά αγαπημένη στα μάτια μας;

Είναι η αθωότητα με την οποία έγινε και οι προθέσεις μας μαζί με τη διάθεσή μας, ήταν όμορφες. Οι καλοί ηθοποιοί, το έξυπνο σενάριο και το πάθος και η αγάπη όλων μας. Στη δουλειά μας υπάρχει δυστυχώς πάρα πολύ το εγωιστικό κομμάτι. Εδώ όμως, δεν το είδα. Και ο Αλέξανδρος και ο Δημήτρης και όλοι ήταν επαγγελματίες, ακομπλεξάριστοι και έξυπνοι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν