Φυσική Ελληνική ομορφιά: Ατημέλητη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην τελευταία της εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη

Φυσική Ελληνική ομορφιά: Πιο κούκλα από ποτέ

Φινάλε είχε χθές 8/7, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα. Η λαμπερή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ένα απλό χτένισμα.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Επέλεξα να βάλω πολύ λίγη πούδρα κι ένα κραγιόν, για να φανεί η ομορφιά μου. Ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι που πρέπει όλοι μας να ξεκουραστούμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να βαφτώ , οπότε λέω θα βγω έτσι απλά».

Αμέσως μετά, η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε το πρωινό δίδυμο του Breakfast@Star, Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελία, οι οποίοι αποχαιρέτησαν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω το εξής, επειδή δύο παιδιά, πριν από εμένα, η Ελίνα και ο Γιώργος αποχαιρέτησαν αυτή τη χρονιά, θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το επόμενο τηλεοπτικό τους ταξίδι να είναι κι αυτό γεμάτο εμπειρίες σαν και το φετινό. Γιατί μπορεί να αποχαιρέτησαν τη φετινή σεζόν το Star, όμως τους αξίζουν τα καλύτερα, ο καθένας την προσωπική του διαδρομή και πιστεύω πως κάπου θα ξανασυναντηθούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Η φυσική ελληνική ομορφιά της Ζήνας Κουτσελίνη στην τελευταία εκπομπή

Αμακιγιάριστη στην τελευταία εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη:

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη