«Γελάω απλά»: Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου σε όσους την κράζουν για τα κιλά της

Έλενα Παπαρίζου: Μια ακόμη αποστομωτική απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Έλενα Παπαρίζου: Τάμτα και Έλενα βρέθηκαν καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου. Οι τρεις του συναντήθηκαν και έδωσαν μια εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία μίλησαν ανοιχτά για όλα.

Οι δύο τραγουδίστριες κάνουν μαζί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα απολαμβάνοντας τις συναυλίες τους. Δεν φοβήθηκαν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας. Ακόμη και σε αυτές που αφορούσαν την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Η Έλενα Παπαρίζου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που είχαν ακουστεί πριν μερικούς μήνες για τα κιλά της.

«Εγώ γελάω, αλήθεια. Δεν γελάω ειρωνικά, όντως γελάω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτή την άποψη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Το θέμα δεν είναι να είμαστε σαν κάποιον άλλον. Εγώ δεν μπορώ να είμαι η “Ιωάννα”, δεν μπορώ να είμαι η “Τάμτα”. Εγώ πρέπει να είμαι η Έλενα και όταν θα βλέπω ένα νέο παιδί και μου λέει “εγώ θα γίνω τραγουδίστρια όταν μεγαλώσω σαν και εσάς” του λέω:

“Δεν θα γίνεις σαν εμένα, θα γίνεις καλύτερη”. Δεν πρέπει να θέλουμε να μοιάσουμε σε κάποιον άλλον, αφού είμαστε μοναδικοί. Είμαστε ο κάθε ένας ξεχωριστός», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου και της Τάμτα

Related posts

Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις απάντησε στον Ηλία Ψινάκη και όλη η Ελλάδα μιλάει γι’ αυτό

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής