Γεμάτη περηφάνεια η Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία που έγινε viral, η απάντηση σε follower για τον Μάκη Παντζόπουλο και τα φιλάκια

Καμαρώνει η Ελένη Μενεγάκη: Περήφανη σύζυγος η γνωστή παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς είναι στο αγαπημένο της νησί, στην Άνδρο μαζί με τον σύζυγο της και την οικογένεια τους. Η ίδια φορτίζει τις μπαταρίες της για να επιστρέψει δριμύτερη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι φανερό πως τόσα χρόνια που είναι στην επικαιρότητα έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Μάκης Παντζόπουλος μπορούν να θεωηθούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Συγκεκριμένα, η ίδια διατηρεί επίσης έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media καθώς την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές αναρτήσεις από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να κάνει μια νέα δημοσίευση μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο όπου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media μιας και τα σχόλια των χρηστών στο instagram πήραν “φωτιά” από τους θαυμαστές της. Μεταξύ άλλων, της σχολίασαν χαρακτηριστικά «Ακριβώς έτσι είναι! Καλά να περνάς με όσους σε αγαπούν. Συγχαρητήρια στον σύζυγό σου για τη βράβευση. Πάντα τέτοια…».

Έτσι, η ίδια δεν κρατήθηκε και έσπευσε να της απαντήσει κάτω από το σχόλιό της χαρακτηριστικά με αυτή την απάντηση: «Ευχαριστούμε» και κάποια emoji.

Γεμάτι καμάρι η Ελένη Μενεγάκι για τον Μάκη Παντζόπουλο – Η ανάρτηση και η απάντηση της σε follower

Related posts

Ελένη Μενεγάκη: Με τσάντα 11.500 εupώ πоζάρει έξω από το στούντιο

Έριξε αυλαία η Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτησε με 3 λέξεις τους τηλεθεατές του Mega

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε