Γεμάτο πίνακες και με μία τεράστια τζαμαρία, με θέα την Ακρόπολη: Το αρχοντικό του Χρήστου Μάστορα είναι το όνειρο κάθε Έλληνα

Γεμάτο πίνακες και με μία τεράστια τζαμαρία, με θέα την Ακρόπολη: Το αρχοντικό του Χρήστου Μάστορα είναι το όνειρο κάθε Έλληνα

Χρήστος Μάστορας: Δείτε εικόνες από εκλεκτές γωνιές του σπιτιού του

Ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος διαγράφει μία σημαντική πορεία στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα, μαζί με το συγκρότημά του τις MELISSES, κατάγεται από το χωριό Βοδινό, ένα από τα ελληνόφωνα βορειοηπειρωτικά χωριά της Αλβανίας. Στην ηλικία των 2 ετών ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο, όταν πέρασε μια πολύ σοβαρή ασθένεια με τα ερυθρά του αιμοσφαίρια, ένα είδος λευχαιμίας.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ζει λόγω της βοήθειας ενός γιατρού της περιοχής της Δερόπολης, ο οποίος του έδωσε ένα φαρμακευτικό σκεύασμα από βότανα που εν τέλει του έσωσε τη ζωή.

Ο Χρήστος Μάστορας έχει δηλώσει πολλές φορές υπερήφανος για την καταγωγή του, ξεκαθαρίζοντας ότι ανήκει στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας και ότι δεν είναι Αλβανός, όπως κάποιοι είχαν ισχυριστεί παλαιότερα.

«Είμαι περήφανος Έλληνας Βορειοηπειρώτης. Χαίρομαι που μου δίνεις τη δυνατότητα να απαντήσω στα όσα δημοσιεύματα έχουν κυκλοφορήσει γύρω από αυτό. Κατάγομαι από μια ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου. Η καταγωγή μου, συγκεκριμένα, είναι από το Βοδινό Δρόπολης. Είναι ένα χωριό της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, ακριβώς πάνω στα σύνορα. Έζησα εκεί μέχρι τα 3,5 χρόνια μου, που πέρασα μάλιστα μια σοβαρή παιδική ασθένεια και μετά ήρθαμε οικογενειακώς στην Αθήνα», έχει αποκαλύψει παλαιότερα στο Down Town.

Χρήστος Μάστορας: Το μοντέρνο σπίτι με θέα την Ακρόπολη

Ο Χρήστος Μάστορας έχει φτιάξει ένα μοντέρνο εργένικο σπίτι με πολλά χρώματα και μίνιμαλ πινελιές.

Μπορεί ο ίδιος να μην θέλει να μοιράζεται πολλές πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, ωστόσο μέσω των social media έχουμε καταφέρει να δούμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γωνιές του σπιτιού του.

Ο καλλιτέχνης μένει κάπου στο κέντρο της Αθήνας και έχει θέα την Ακρόπολη. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με μοντέρνα αισθητική, στο οποίο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του λευκού στους τοίχους ενώ έντονα είναι και τα μεταλλικά στοιχεία και οι καθρέφτες.

Μάλιστα ένα μέρος του video clip του συγκροτήματος Melisses για το τραγούδι «Μισή Καρδιά» έχει γυριστεί στο σπίτι του Χρήστου Μάστορα.

Πίνακες, φυτά και επιτραπέζια φωτιστικά συμπληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού του Χρήστου Μάστορα

Γεμάτο πίνακες και με μία τεράστια τζαμαρία, με θέα την Ακρόπολη: Το αρχοντικό του Χρήστου Μάστορα είναι το όνειρο κάθε Έλληνα

Όπως βλέπουμε στις αναρτήσεις του, ο Χρήστος Μάστορας λατρεύει να παίζει μουσική στην κιθάρα του, να χαλαρώνει στο τζάκι και να απολαμβάνει την υπέροχη θέα από το διαμέρισμά του.

Αυτή όμως που ξεχωρίζει και κλέβει τις εντυπώσεις είναι η πολύχρωμη πολυθρόνα του.