Γεύμα από χρυσό στο εστιατόριο του Τούρκου Νουσρέτ: Πλήρωσαν 43.700 ευρώ

Salt Bae: Πλήρωσαν 43.700 ευρώ για ένα γεύμα στο εστιατόριο του

Ο σεφ που έγινε viral, για τον τρόπο που αλάτιζε τις μπριζόλες, σερβίρει γεύματα χρυσού στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο στο Λονδίνο. Σίγουρα, θα τον έχετε ακουστά για τις περιπέτειές του με τις αρχές ή με πελάτες που φεύγουν δυσαρεστημένοι είτε λόγω της ποιότητας του φαγητού, είτε λόγω των τιμών είτε και για τα δύο.

Οι πελάτες συνεχίζουν να μοιράζονται τις (τουλάχιστον) τσιμπημένες τιμές στο νέο hotspot του Knightsbridge, συμπεριλαμβανομένης μιας μπριζόλας τόμαχοκ 630 λιρών (744 ευρώ), σαλάτας 23 λιρών (27 ευρώ) και μια κόκα κόλα των 9 λίρών (σχεδόν 11 ευρώ).

Όμως, ένα τραπέζι ξεσήκωσε τους χρήστες των κοινωνικών μέσων όταν μοιράστηκαν την απόδειξή τους στο διαδίκτυο και έδειξαν ότι είχαν ξοδέψει 43.700 ευρώ για ένα γεύμα έξω.

43.700 σε ένα γεύμα: Η μπριζόλα από χρυσό και οι μπακλαβάδες των 400 λιρών.

Οι επισκέπτες έβγαλαν ένα τεράστιο ποσό 850 λιρών σε μια χρυσή μπριζόλα τόμαχοκ, 400 λίρες σε 16 κομμάτια μπακλαβά και 30 λίρες σε τρεις μερίδες πατάτες.

Ξόδεψαν επίσης έναν τόνο χρημάτων για πιάτα λαχανικών, συμπεριλαμβανομένων 12 λιρών για σοταρισμένα μανιτάρια, 14 λίρες για μπρόκολο, 18 λίρες για σπαράγγια και 12 λίρες για πουρέ.

Όμως, ήταν το ποτό που τους κόστισε την τιμή μιας μικρής κατάθεσης σπιτιού.

Δεν ήταν ευχαριστημένοι με μερικά ποτήρια κόκκινου κρασιού και αποφάσισαν να αγοράσουν ένα Petrus του 1996 που κόστισε 9.100 £.

Το εστιατόριο, Nusr-Et London Steakhouse, έγινε viral αφού οι καλοφαγάδες είδαν παρόμοιους ακριβούς λογαριασμούς.

Αλλά, τι υπάρχει στο μενού του Salt Bae;

Μπορείτε να απολαύσετε μπιφτέκια με χρυσή επένδυση και μπριζόλες καλυμμένες με φύλλα χρυσού. Επιπλέον, άλλα πιάτα με κρέας όπως αρνί, κεφτεδάκια, τουρκικά λουκάνικα και φιλέτα βοείου κρέατος.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων