Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι 66 ετών και έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ»

by Newsroom i-diakopes.gr
Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι 66 ετών και έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ»

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η σχέση της με τον χρόνο και η εξωτερική της εμφάνιση

Σε μια αφοπλιστική συνέντευξη, η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη μιλάει ανοιχτά για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για την σχέση που έχει με το πέρασμα του χρόνου.

Στην ηλικία της και τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την σχέση της με τον χρόνο αναφέρθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο το μεσημέρι της Τετάρτης (01/12).

«Εγώ λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ» ανέφερε αρχικά η κ. Αγγελοπούλου και πρόσθεσε: «Όταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε χάνει και κερδίζει χρόνο, τους λέω είναι δυνατόν; Έχει μια ζωή μπροστά το παιδί του και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά; Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και διαφορετικά την προσλαμβάνεις 15 και 20 ετών και διαφορετικά στα 40 και 50. Προσλαμβάνω καλύτερα την ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Εμένα μου έχει δώσει πολλά. Φαντάσου ότι έχεις το πιο σύγχρονο computer και βάζεις μέσα στοιχεία. Ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις, σου βγάζει τα στοιχεία».

Γιάννα Αγγελοπούλου: Για τα επικριτικά σχόλια που δέχονται οι γυναίκες όταν κάνουν παρεμβάσεις στην εμφάνιση τους

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Είμαι 66 ετών και έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ»

«Βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται;»

Η Γιάννα Αγγελοπούλου προσέχει την εμφάνιση της όπως παραδέχθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ. «Βέβαια με νοιάζει η εμφάνιση, δεν φαίνεται;» ρώτησε και πρόσθεσε: «Μου αρέσει να περιποιούμαι τους ανθρώπους και μου άρεσε να γυμνάζομαι, μου αρέσει η γυμναστική έξω στην φύση. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά. Το να προσπαθείς να φανείς νέος και να γυρίζεις σαν το λύκο όχι δεν μου αρέσει. Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε άλλες απλώς χαμογελώ. Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα έκανε λίφτινγκ ή όχι. Εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ».

Προτεινόμενα