Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα έκανε πάνες για τον μικρό μου αδερφό

Γιάννης Αντεντοκούνμπο: Η μεγάλη φιλανθρωπική δράση εμπνευσμένη από τα παιδικά του χρόνια

Το αστέρι του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την σύντροφο του Μαράια για ακόμη μια φορά συμμετέχουν μέσα από την φιλανθρωπική δράση «Milwaukee Diaper Mission» με τον Έλληνα μπασκετμπολίστα να κάνει ταξίδι πίσω στον χρόνο όταν η μητέρα του έσκιζε σεντόνια για να τα κάνει πάνες.

Η έντονη θέληση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για βοήθεια βρίσκει αντίκρισμα μέσα από τη δράση «Milwaukee Diaper Mission», όπου εκείνος και η σύντροφός του, Μαράια, έχουν προσφέρει ενεργά. Σε πρόσφατη παρουσία τους στις εγκαταστάσεις για το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό πρόγραμμα, ο σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε για τις γνώριμες εικόνες που φέρνει στο μυαλό του, βλέποντας οικογένειες να μην έχουν τα απαραίτητα.

Ο Giannis αρχικά πήγε να ξεκινήσει τη συνέντευξη με το δικό του στυλ και ένα ανέκδοτο, θέλοντας να δώσει μία ευχάριστη νότα, με την Μαράια να τον σταματά λέγοντας πως η ανάγκη για πάνες δεν είναι αστείο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα παιδικά χρόνια

Και έπειτα ο Αντετοκούνμπο είπε: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target… Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη».

Related posts

Άρωμα Ελλάδας στο Fortnite: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως αρχαίος Έλληνας πολεμιστής στο κορυφαίο παιχνίδι

Με γήπεδο γκολφ, πισίνα και τεράστιο κήπο: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε 2 βίλες αξίας 1.800.000€ στη Μεσσηνία

«Άρωμα» Ελλάδας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Με Κωνσταντίνο Αργυρό και Διονύση Σχοινά η Greek Night στο Μιλγουόκι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τσολιαδάκι με την Ελληνική Σημαία – Το άγνωστο άλμπουμ του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μακάρι να γίνω τόσο καλός πατέρας όσο ήταν ο δικός μου»

Επενδύσεις εκατομμυρίων: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε 2 βίλες αξίας 1.800.000€ στη Μεσσηνία με γήπεδο γκολφ, πισίνα και κήπο

Μας ανατριχιάζει ξανά: Η νέα ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη σημαία και τη χώρα μας που έκανε την Ελλάδα να δακρύσει

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Εθνικό Ύμνο μετά τη χθεσινή ήττα μας κάνει να υποκλιθούμε

“Χαίρε ώ χαίρε λευτεριά”: Η πρώτη ανάρτηση του Αντετοκούνμπο μετά την ήττα από τη Γερμανία σηκώνει την τρίχα