Γιάννης Μπέζος για αρνητές: «Πρέπει να έχουν μεγάλο εγωισμό, μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους»

Γιάννης Μπέζος: Οι δηλώσεις του ηθοποιού που προκαλούν αίσθηση

Για μια ακόμη φορά ο γνωστός ηθοποιός τραβά την προσοχή με τις δηλώσεις του για τους αρνητές και τους εμβολιασμούς…

Πιο αναλυτικά, μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Αφορμή αυτής στάθηκε η παρουσίαση της παράστασης Οθέλλος, για δύο βραδιές, στο μαγευτικό Ηρώδειο.

Πως βλέπετε την ελληνική κοινωνία; Αύγουστος και δεν καταφέραμε να χτίσουμε τείχος ανοσίας. Τι μας περιμένει άραγε το φθινόπωρο με τις μεταλλάξεις;

Προσωπικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες. Όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας τις θεωρώ γελοιότητες.

“Για ότι μας συμβεί θα φταίμε εμείς και δεν μας δίνω κανένα ελαφρυντικό”, Γιάννης Μπέζος

Η επιστήμη έχει το όπλο, το εμβόλιο και εμείς είμαστε ακόμη μια φορά διχασμένοι. Πραγματικά νιώθω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για τους ερευνητές, για τους ανθρώπους που κατέχουν τη γνώση, με τα εμβόλια προχώρησε η ανθρωπότητα, με το συνεχές διάβασμα των γιατρών και όχι με τον σκοταδισμό και τον Μεσαίωνα.

Μου κάνει εντύπωση που οι συνάνθρωποι μου δεν νιώθουν την ατομική και τη συλλογική τους ευθύνη απέναντι στην πανδημία.

Δεν ξέρω αν τελικά φτάσουμε στο 80% των εμβολιασμών. Μπορεί παγκοσμίως αλλά και εδώ στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις να πιέσουν λίγο τα πράγματα, ειδικά σε όσους κατέχουν θέσεις σε νοσοκομεία, στην εκπαίδευση, στον στρατό, στον τουρισμό και να αλλάξουν στάση.

Δεν ξέρω οι αρνητές των εμβολίων τι παραπάνω ξέρουν από τους επιστήμονες που έχουν φάει ολόκληρη τη ζωή τους στο διάβασμα και στα θρανία. Πρέπει να έχουν μεγάλο εγωισμό, μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, να βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη για να νιώθουν οι εκλεκτοί και οι λίγοι που κατέχουν την αλήθεια.

Related posts

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος