Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Στην Βενετία η βάπτιση της δεύτερης κόρης τους

by Εύα Ζαχαριάδη
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Στην Βενετία η βάπτιση της δεύτερης κόρης τους

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Η λαμπερή βάπτιση της δεύτερης κόρης τους

Το διάσημο ζευγάρι, Γιάννης και Δήμητρα Κούστα αποφάσισαν να κάνουν την βάπτιση της δεύτερης κόρης τους στην Βενετία. Πρόκειται να είναι το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού.

H πρόσκληση φτιάχτηκε στην Ιταλία. Ηταν μια επιλογή της Δήμητρας Κούστα και παρέπεμπε στις προκλήσεις που στέλνουν στα μεγάλα τους events, σημαντικοί οίκοι μόδας όπως ο Dior και η Chanel.

Μέσα από ένα χρυσό κουτί, προβάλλει μια κατασκευή που απεικονίζει ένα palazzo, σαν τα υπέροχα αρχοντικά παλάτια που συναντάς στην Βενετία. Η ιδέα ανήκει στον διασημότερο event planner του κόσμου, τον Vincenzo Dascanio.

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Στην Βενετία η βάπτιση της δεύτερης κόρης τους

Έργο τέχνης η πρόσκληση του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα για την βάπτιση της κόρης τους

Η βάπτιση της δεύτερης κόρης του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα θα πραγματοποιηθεί στην Βενετία στις 25 Ιουνίου και απ’ ό,τι μπορεί κάποιος εύκολα να αντιληφθεί θα είναι το μεγάλο event του καλοκαιριού.

Όχι μόνο λόγω των καλεσμένων -που όπως πάντα θα περιλαμβάνει όλη την εγχώρια και ευρωπαϊκή ελίτ της επιχειρηματικής ζωής αλλά κυρίως γιατί έχει προγραμματιστεί τριήμερος εορτασμός με διαφορετικού τύπου καλέσματα.

Στην ωραιότερη πόλη του κόσμου, όπου το σκηνικό γίνεται μοναδικό με τις γόνδολες, τα κανάλια και τα αρχοντικά -χτισμένα πάνω στο νερό- ο Vincenzo Dascanio αναμένεται να δώσει ρεσιτάλ πρωτοτυπίας. Ο Ιταλός που επιμελείται τα καλέσματα μεγάλων οίκων όπως οι Gucci, Louis Vuitton, Salvatote Ferragamo, Elisabetta Franchi κλ. έχει αναλάβει να δημιουργήσει παραμυθένιου σκηνικού βραδιές που θα γράψουν ιστορία.

Προτεινόμενα