Γιάννης Λάτσιος: Tο παράπονο στο γάμο με τη Μενεγάκη, το διαζύγιο με τα 3 παιδιά και η επιτυχία στην τηλεόραση

Γιάννης Λάτσιος: Οι στιγμές – “σταθμός” στην ζωή του γνωστού επιχειρηματία

Ένα όνομα που όλοι γνωρίζουν και μια ιστορία, που έχει πολλά να μας πει. Πρόκειται για τον Γιάννη Λάτσιο, τον έλληνα επιχειρηματία που πλέον έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Λάτσιος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 22 Μαρτίου του 1957. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Solvay Business School των Βρυξελλών, όπου και έζησε και εργάστηκε επί 10 χρόνια.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1979 από τον κινηματογράφο ως διευθυντής παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και στη συνέχεια ως executive producer σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες για την ζωή του Γιάννη Λάτσιου

Από το 1994 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega & Alpha) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.
Στο ρόλο του ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars», πρόσθεσε μία ακόμα παράμετρο στην αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων. Αξιολογούσε τις εμφανίσεις των ζευγαριών με βάση το ξεχωριστό του αισθητήριο από την πολύχρονη εμπειρία του στην παραγωγή οπτικοακουστικών προγραμμάτων.

Υπήρξε παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία απέκτησαν έναν γιο (τον Άγγελο) και δύο κόρες (Λάουρα και Βαλέρια).

Ο πρώην σύζυγος ζητά το εν λόγω χρηματικό ποσό λέγοντας πως όσο ήταν παντρεμένοι, εκείνος πλήρωνε για όλα τα έξοδα του σπιτιού, των τριών παιδιών και της κατασκευής του ακινήτου στην περιοχή των Μελισσίων (το σπίτι, δηλαδή, που μένει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη).

Το παράπονο του Γιάννη Λάτσιου για την Ελένη Μενεγάκη

«Δεν πρόκειται να πάρεις ούτε ένα ευρώ», φαίνεται πως είναι η απάντηση της παρουσιάστριας, η οποία, όπως επίσης σας έχουμε αναφέρει, χαρακτηρίζει τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της «ψεύτη».
Η κόντρα του πρώην ζευγαριού, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού «Υes», έχει «αγριέψει» για τα καλά: «Θα σ’ τα πάρω όλα», απαντά ο Γιάννης Λάτσιος και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερη αγωγή!

«Μόνο εγώ πλήρωνα. Εγώ έδινα όλα μου τα λεφτά για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μου, ενώ εκείνη τα μάζευε για να κάνει επενδύσεις σε ακίνητα ή να τα προσθέτει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα έκανε αυτή την περιουσία. Ήμουν ο μοναδικός που έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς μου ήταν σαφώς κατά πολύ ανώτερο του μέσου όρου», υποστηρίζει, κατά το δημοσίευμα πάντα, ο διευθυντής του ΑΝΤ1, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ζητά τα 1.600.000 ευρώ.

“Βαθιά έβαζε το χέρι στην τσέπη ο Γιάννης Λάτσιος…”

Βαθιά έβαζε το χέρι στην τσέπη ο Γιάννης Λάτσιος, με αποτέλεσμα, κατά τους ισχυρισμούς του, όταν διαλύθηκε ο γάμος να έχει ελάχιστες καταθέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς του και από όλα τα ακίνητα που απέκτησε η πρώην σύζυγος την περίοδο που ήταν παντρεμένοι (σε Μελίσσια, Κορώνεια και Κάρυστο), να έχει στην κατοχή του μόνο το 25% του σπιτιού στα Μελίσσια όπου διαμένει ακόμη και σήμερα η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τα τρία τους παιδιά, αλλά και τον νυν σύντροφό της.

«Εάν δεν παρείχα και δεν κάλυπτα με την ανάλωση της δικής μου περιουσίας τα έξοδα, η εναγομένη δεν θα είχε τη δυνατότητα να τα διαθέσει στην απόκτηση, ακινήτων τα οποία και οδήγησαν στην τεράστια επαύξηση της περιουσίας της», αναφέρει κατά λέξη στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την εποχή του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο. Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε το πώς ένιωθε εκείνη την περίοδο, τις εξετάσεις που έκανε γιατί πίστευε ότι δεν ήταν καλά, ενώ όπως αποδείχθηκε στο τέλος ήταν κάτι εσωτερικό, ψυχολογικό που βίωνε.

Είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι έχουν περάσει φάσεις δύσκολες και ψυχολογικά έχουμε αισθανθεί πολύ πιεσμένοι, υπερβολικά πολύ. Όταν αυτό δεν μπορούμε να το βγάλουμε από μέσα μας, τότε ο οργανισμός μας αρχίζει και χτυπάει καμπανάκια. Αυτό όμως το καμπανάκι μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό. Μπορεί να κάνεις 500 εξετάσεις και να σου λένε πως δεν έχεις τίποτα. Το έχω κάνει κι αυτό. Μου έχει συμβεί την περίοδο που χώρισα. Κάποια στιγμή κλάταρε ο οργανισμός μου και άρχισα να πιστεύω ότι έχω θέματα. Είχα κάνει ό,τι υπήρχε. Μου έλεγε ο παθολόγος ότι είναι ψυχολογικό και του έλεγα πως είμαι άρρωστη. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που αισθάνομαι πάντα πολύ δυνατή. Ό,τι εξέταση υπάρχει την έκανα. Κάποιες ήταν και πανάκριβες, αλλά τις έκανα όλες! Γυρνούσα με τον πάκο τις εξετάσεις ξανά στον παθολόγο και του έλεγα πως έχω κάτι και πάλι. Του έλεγα “Εκεί που κάθομαι τρέχουν δάκρυα παντού”. […] Όλα ήταν στο μυαλό και είχε δίκιο. Πήρα τον χρόνο μου, συνειδητοποίησα πως πραγματικά έχω πιεστεί πάρα πολύ ψυχολογικά με όλο αυτό που αντιμετωπίζω από εμένα και αλλά και όλο αυτό που αντιμετωπίζω εξωτερικά. Όλο αυτό ήρθε και με έριξε. Μου πήρε έξι με εφτά μήνες και έφυγε μόνο του. Όλοι έχουμε άμυνες και δυνάμεις που δεν ξέρουμε».

Related posts

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αθηνά Ωνάση και «εκτοξεύει» την περιουσία της

Χρυσή «τύχη» για Ζυγούς και 4 ακόμα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

Τρέξτε γρήγορα να παίξετε Τζóκερ: 4 ζώδια που θα «λоυστоύν» με χρńμα και έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης