Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η νέα εικόνα του γιου των Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, μετά την απώλεια 46 κιλών

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η νέα εικόνα του γιου των Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, μετά την απώλεια 46 κιλών

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η συγκλονιστική εικόνα μετά την απώλεια των 46 κιλών

Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, παρουσίασε τη νέα του οικογένεια, όπου φαίνεται να έχει χάσει 46 ολόκληρα κιλά. Το τελευταίο διάστημα, ο γιος των αστέρων του ελληνικού σινεμά, έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως επισκέφτηκε τα γραφεία του Ολυμπιακού πιο ανανεωμένος από ποτέ έπειτα από τη μεγάλη απώλεια βάρους.

«Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά, αλλά έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο κάπως… Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως», είχε αποκαλύψει ο ίδιος για την «εξαφάνισή» του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος να κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στα social media, μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες του.

Απόδειξη για τα κιλά που έχει χάσει είναι μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, όπου είναι αγνώριστος.

Στην ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δεν δίστασε να δώσει και δημόσια τα συγχαρητήρια για την πρόκριση της ομάδας στο final 4 γράφοντας: «Η χθεσινή ημέρα με βρήκε στα γραφεία του Ολυμπιακού. Η ποδοσφαιρική ομάδα κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, και η ομάδα του Μπάσκετ, προκρίθηκε στο final 4 . Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με καλούς μου φίλους, και φυσικά να δώσω συγχαρητήρια».

Μάλιστα, πολλά είναι τα σχόλια από κάτω στα οποία βλέπουμε να τον συγχαίρουν που κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά.

Η εικόνα του Γιάννη Παπαμιχαήλ μετά την απώλεια των 46 κιλών

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η νέα εικόνα του γιου των Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ, μετά την απώλεια 46 κιλών

Προτεινόμενα