Γιάννης Πάριος: Όσα δεν γνώριζες για τον πρώτο γάμο του, η άρνηση της μητέρας του και τα απειλητικά μηνύματα

Γιάννης Πάριος: Η εξομολόγηση για τα νεανικά χρόνια της ζωής του

Μπορεί πλέον να έχει καταξιωθεί ως ένας από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές στην χώρα, ωστόσο η ζωή του είχε πολλά “πάνω – κάτω”.

Σε μία από τις σπάνιες φορές που ο Γιάννης Πάριος είχε παραχωρήσει συνέντευξη, είχε μιλήσει για άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πάριος

Ο μεγάλος ερμηνευτής μιλώντας παλαιότερα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον πρώτο του γάμο με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση, αλλά και στην στιγμή που ανακοίνωσε στη μητέρα του πως θα παντρευτεί.

«Μη νομίζεις ότι οι μανάδες μας εγκρίνανε τις γυναίκες που πήραμε – έκαναν το κορόιδο», είπε ο Γιάννης Πάριος, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν τον πρώτο του γάμο.

Η αντίδραση από την μητέρα του Γιάννη Πάριου όταν έμαθε για τον γάμο του

«Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη, είχε φύγει ο πατέρας μου, ήμουν μικρός 24-25, και έμενα με τη μητέρα μου, της είπα ‘’Μάνα θα παντρευτώ’’ και μου λέει ‘’Θα πέσω από το μπαλκόνι’’. ‘’Τι να σου πω ρε μάνα, πέσε’’… μέναμε στο ισόγειο, ο δρόμος ήταν απέξω, που θα πέσεις; Της λέω ‘’θέλεις να γεννηθεί το εγγόνι σου χωρίς πατέρα;’’ και εκεί το γύρισε, ‘’Αλήτη που θα αφήσεις το εγγόνι μου χωρίς πατέρα’’».

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων