Γιάννης Στάνκογλου: Ο τρόμος του ηθοποιού, τα λόγια αγάπης στην σύντροφο του και τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά του

Γιάννης Στάνκογλου: Μοιράζεται ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια του, και δεν χάνει την ευκαιρία να μοιραστεί στιγμές με την οικογένεια του και τα αγαπημένα του παιδιά.

Ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Στανκογλου, είναι παντρεμένος με την σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν και μαζί έχουν αποκτήσει 2 γλυκά παιδιά, την Φοίβη, 10 ετών και τον Φίλιππο, 5 ετών. Μάλιστα, ο ίδιος έχει κερδίσει και βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ της Φλωρεντίας Montelupo Fiorentino MIIFF.

Το κοινό που τον έχει αγαπήσει τόσο είναι φυσικό και επόμενο να θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για την ζωή του πολυτάλαντου ηθοποιού.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γιάννης Στάνκογλου με τα παιδιά του

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου ο ίδιος εξομολογήθηκε πως ο μεγαλύτερος φόβος του είναι μήπως δει τα παιδιά του σε μια δύσκολη φάση. «Τα παιδιά μου με καθορίζουν»

Επιπλέον ο ίδιος είπε πως: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον».

Είναι αρκετά ενεργός στις πλατφόρμες των social media ο ίδιος. Παρόλα αυτά σπάνια τον βλέπουμε να ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του.

Related posts

Πολύ δυσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό.

Έξαλλη η Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη: «Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»!

Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να την αλλάξετε – Το πρóστιμο που θα πλnρώσετε