Γιάννης Ζουγανέλης: «Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί»

by Τόνια Τζαφέρη

Καταπέλτης ο γνωστός καλλιτέχνης για τις παίκτριες του Bachelor

Στην εκπομπή του “Open”, “Απλές Κουβέντες” βρέθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης και όταν ρωτήθηκε για τα σημερινά πρότυπα της τηλεόρασης, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και να πει όλα όσα είχε κατά νου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, σχολίασε ότι οι τηλεθεατές πολλές φορές λανθασμένα υιοθετούν τις συμπεριφορές που προβάλλονται στην τηλεόραση: «Ο κόσμος πιστεύει ότι πρότυπα είναι ότι εμφανίζεται στην τηλεόραση. Υπάρχουν πρότυπα αλλά δεν τα ψάχνουμε. Νομίζουμε ότι υπάρχει στη ζωή, ότι υπάρχει στην τηλεόραση ή στα social media» ανέφερε και έφερε ως παράδειγμα τις παίκτριες που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι του «Bachelor» διεκδικώντας όλες μαζί τον περιβόητο εργένη ο οποίος τις περνάει από διάφορες δοκιμασίες. Μάλιστα όπως τόνισε απορεί με τις οικογένειες των κοριτσιών και ο ίδιος θα ντρεπόταν εάν ήταν πατέρας κάποιας διαγωνιζόμενης. Αναρωτήθηκε μάλιστα γιατί οι φεμινίστριες δεν έχουν επαναστατήσει ακόμα:

Γιάννης Ζουγανέλης: «Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί»

Γιάννης Ζουγανέλης: “Να βλέπουν αυτήν την χυδαιότητα κι αυτό το εμπόριο σάρκας”.

«Πώς είναι δυνατόν οι κοπέλες που έχουν καλές προθέσεις να βλέπουν το The Bachelor; Να βλέπουν αυτήν την χυδαιότητα κι αυτό το εμπόριο σάρκας. Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί. Απορώ για τους γονείς τους, πάει σόι το βασίλειο. Πας και φιλιέσαι με έναν άνθρωπο που ενδεχομένως τον διεκδικείς και τον διεκδικεί και μία άλλη και μετά πάλι φιλί; Πού είναι οι φεμινίστριες; Να επαναστατήσουν και να πουν ότι προσβάλλεται η γυναικεία φύση με αυτό το πράγμα;» σημείωσε ο καλλιτέχνης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν