Γιατί τα δάχτυλα του Βασιλιά Καρόλου είναι πρησμένα;

by Newsroom i-diakopes.gr
Γιατί τα δάχτυλα του Βασιλιά Καρόλου είναι πρησμένα;

Βασιλιάς Κάρολος: Η Ματίνα Παγώνη δίνει την απάντηση για το πρόβλημα υγείας του

Φωτογαφίες του Βασιλιά Καρόλου που κυκλοφόρησαν προκάλεσαν προβληματισμό για την υγεία του. Στις φωτογραφίες ο Βασιλιάς φαίνεται με πρησμένα δάχτυλα. Την απάντηση της έδωσε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στον ΑΝΤ1 και εξήγησε ποια είναι η πιθανή αιτία που προκαλεί το πρήξιμο.

Αρχικά τόνισε ότι αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες, δεν είναι πρησμένα μόνο τα χέρια, αλλά και τα πόδια του νέου βασιλιά της Βρετανίας. «Αυτά είναι οιδήματα, που μπορεί να είναι οι αιτίες πολύ απλές αλλά και πιο σοβαρές. ‘Έχει κάνει οιδήματα γιατί έχει κατακράτηση υγρών, η πιο απλή αιτία μπορεί να είναι από αφυδάτωση, καθώς αυτές τις μέρες ήταν ταλαιπωρημένος, δεν θα έπινε νερό» είπε.

Γιατί τα δάχτυλα του Βασιλιά Καρόλου είναι πρησμένα;

Βασιλιάς Κάρολος: Το πιο πιθανό είναι ότι χρειάζεται πολλά νερά

«Δεύτερη αιτία μπορεί να είναι υψηλά επίπεδα νατρίου, μπορεί να παίρνει κάποια φαρμακευτική αγωγή να του προκαλεί κατακράτηση των υγρών, μπορεί να έχει υψηλό σάκχαρο οπότε και αυτό κάνει κατακράτηση και δημιουργεί οιδήματα ή να έχει κάποιο πρόβλημα σε κάποια όργανα. Αλλά εμείς επειδή δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε αυτές τις καταστάσεις, μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Ματίνα Παγώνη, ανέφερε ότι οι γιατροί του γενικά, αφού κάνουν εξετάσεις για να δουν την αιτία, αν είναι κάτι απλό μπορεί να του συστήσουν να πίνει πολλά νερά και ίσως του χορηγήσουν κάποιο διουρητικό φάρμακο.

Δείτε το βίντεο:

Προτεινόμενα