Γιώργος Ασημακόπουλος: «Με τα χρήματα που κέρδισα από το survivor, θα βοηθήσω παιδάκια με καρκίνο»

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Θα βοηθήσω παιδάκια με καρκίνο»

Γιώργος Ασημακόπουλος: Αδιαμφισβήτητα αποτελεί το ριάλιτι της σεζόν, μιας και οι θεάσεις αλλά και οι αντιδράσεις του κοινό ήταν εντυπωσιακές. Φανερά φανατισμένο το τηλεοπτικό κοινό, δεν έχανε επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης.

Και μέχρι και σήμερα συνεχίζεται. Αυτές τις ημέρες μάλιστα υπάρχει και έντονη φημολογία για αποχώρηση του Γιώργου Ασμακόπουλου από το Survivor.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος όπως έχει εξομολογηθεί, όταν ήταν ακόμη παιδί,έχασε τον μικρότερο αδερφό του από καρκίνο. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεπεράσει ποτέ.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στο Happy Day. Πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος φημολογείται ότι θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor την Κυριακή. ( Και όντως έτσι έγινε, αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής) .Θα δώσει μέρος της αμοιβής του στα παιδάκια που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή είχα συνομιλήσει μαζί του πριν φύγει και τώρα μπορώ να το πω. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να το πω γιατί ήταν και σε εξέλιξη οι ψηφοφορίες. Αλλά τώρα έχουν κλείσει όλα αυτά», υπογράμμισε η Τίνα Μεσσαροπούλου και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε τη συγκίνηση όλων.

Το βίντεο που αναφέρονται στον Γιώργο Ασημακόπουλο

Και συμπλήρωσε «επιθυμία του Γιώργου για όσο καιρό θα παρέμενε στο παιχνίδι και όσα χρήματα κι αν κέρδιζε. Ήταν να δώσει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράξει στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τότε κάτι, αλλά μετά το μάθαμε μέσα από το παιχνίδι».

Related posts

Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις απάντησε στον Ηλία Ψινάκη και όλη η Ελλάδα μιλάει γι’ αυτό

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής