Γιώργος Χρήστου: Αγνώριστος ο μεγαλύτερος γόης του Fame Story 2 σε μια σπάνια εμφάνιση 17 χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού

Γιώργος Χρήστου: Είχε φτάσει στην τελική τριάδα του Fame Story 2

Ο άλλοτε ωραίος άνδρας και ταλαντούχος τραγουδιστής του Fame Story 2, παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας, όμως, πλέον είναι 41 ετών. Από το διάσημο διαγωνισμό τραγουδιού έχουν περάσει περίπου δεκαέξι χρόνια. Τα πράγματα σίγουρα είναι διαφορετικά από τότε που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής είχε καταφέρει να πετύχει ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα. Αυτό, διότι ο ίδιος είχε καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα των συμμετεχόντων του συγκεκριμένου μουσικού ριάλιτι. Πολλοί λένε πως τα κατάφερε, με τη φωνή του.

Άλλοι ισχυρίζονται πως η ομορφιά του, τον οδήγησε σε εκείνο το μεγάλο επίτευγμα. Ωστόσο, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Αυτό, διότι στο τραγούδι παίζει σημαντικό ρόλο, η φωνή κάποιου καλλιτέχνη, αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η εξωτερική εμφάνισή του.

Ερχόμενοι στο σήμερα, δηλαδή αρκετά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του Fame Story 2, ο Γιώργος Χρήστου «συνελήφθη» να διασκεδάζει σε μαγαζί του κέντρου. Ο ίδιος δεν αρκέστηκε μόνο αυτό. Αντίθετα, προσπάθησε να ποζάρει. Μάλιστα, το έπραξε με ένα άτομο, το οποίο γνωρίζουν πολύ. Πρόκειται για τον νικητή του «Power of Love 2», Παύλο Παπαδόπουλο. Πιστεύετε πως θα αναγνωρίζατε τον γνωστό τραγουδιστή, αν τον συναντούσατε στο δρόμο;

Ο Γιώργος Χρήστου παραμένει σήμερα ένας πολύ γοητευτικός άντρας

Related posts

Μπράβο τέτοιους νέους Έλληνες θέλουμε: 22χρονος φοιτητής κέρδισε 100 αντιπάλους στον «Μονομάχο» και κέρδισε 44.694€

Παγκόσμια Θλίψη για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς, αυτός είναι ο επιθετικός καρκίνος του, τραγικά νέα

“Σεισμός” στο Survivor: Παίκτρια έφυγε για να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο