Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ρε παιδιά είναι απiστευτο, μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει»

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της, όπως επίσης και στο αν αλλάζει τηλεοπτικό σταθμό, κάτι που ακούγεται έντονα.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε δηλώσεις η Ιωάννα Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Πριν την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι ακούγονται διάφορα για τις προτάσεις που έχει δεχτεί η Ιωάννα Μαλέσκου λέγοντας: «Δηλαδή, αυτή τη στιγμή μεσούσης της σεζόν, το τηλεοπτικό μήλον της έριδος είναι η Ιωάννα Μαλέσκου; Δηλαδή είναι ο άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει και σφάζονται τα κανάλια για να την πάρουν του χρόνου;».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Συνήθως ξέρουμε τώρα πώς γίνεται το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πια, είναι με πληρωμένους που γράφουν ό,τι τους λένε αυτοί που τους πληρώνουν… Οι πραγματικές μεταγραφές ”βόμβα” είναι αυτές που δεν τις μαθαίνει κανένας και τις μαθαίνουμε μία ανακοίνωση. Όλα τα άλλα είναι για δημιουργούμε αίσθηση. Είπα εγώ για την κοπέλα; Γι’ αυτούς που πληρώνονται και γράφουν διάφορα» πρόσθεσε ο παρουσιαστής

Η Ιωάννα Μαλέσκου ερωτηθείσα για το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε: «Οτιδήποτε σχετίζεται με τη νέα σεζόν δε θα το συζητήσουμε μαζί και ειδικά έξω στον δρόμο και σίγουρα δεν αφορά σε εμάς και τη δεδομένη στιγμή. Είναι κάτι που όταν λήγει μία σεζόν, όλοι οι επαγγελματίες συζητάνε αν θα συνεχίσουν εκεί που είναι ή αν θα είναι κάπου αλλού. Να μου ευχηθείτε να είναι όλα καλά, αυτό θα το ήθελα πολύ».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε και πάλι τον λόγο, σχολιάζοντας: «Ρε παιδιά είναι πάντως, απίστευτο γι’ αυτή την κοπέλα. Μου τριβελίζει το μυαλό! Είναι πολύ ωραία γυναίκα, πολύ λαμπερή! Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά, αλλά μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει! Εγώ δεν καταλαβαίνω αλήθεια… Πείτε μου ποιο είναι το νόημα όσων είπε. Ένα δια ταύτα υπάρχει στον λόγο της;».

.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε