Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: Δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια

by Εύα Ζαχαριάδη

Γιώργος Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής για τον Πάτερ Αντώνιο

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου και για τον Πατέρα Αντώνιο.

«Ότι κάναμε μία θεάρεστη πράξη και φοράμε και ένα ράσο, δεν μας κάνει Χριστό και Θεό και τους Αγίους όλους» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής

Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: Δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια

Με αφορμή τις σοκαριστικές καταγγελίες, που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και σταδιακά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του πατέρα Αντώνιου. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, τον έχει καλέσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που του έθεσε χθες, 21 Νοεμβρίου, στον αέρα της εκπομπής.

«Ρωτάω εδώ και τον πατέρα Αντώνιο που από χθες του διατυπώνω ερωτήσεις. Δεν με έχει πάρει κανένα τηλέφωνο. Είπαμε παλιά οι επικοινωνίες ήταν συχνές, όταν υπήρχε ανάγκη και υπήρχε ο λόγος του IBAN… Τώρα έχει κοπεί ο δίαυλος επικοινωνίας. Όταν πήγαινα παλιά και παρουσίαζα τις εκδηλώσεις, ήμουν καλός, τώρα δεν ξέρει το κινητό μου… Δεν πειράζει, καταλαβαίνω, αντιλαμβάνω» ανέφερε αρχικά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Το σχόλιο για το μασάζ στα πόδια

«Υπάρχουν πατέρα Αντώνιε συγκεκριμένες καταγγελίες ότι ένα κορυφαίο στέλεχος κλεινόταν επί ώρες με ένα συγκεκριμένο αγόρι Α’ Γυμνασίου. Τι κάνανε; Ιδιαίτερα; Δεν το ήξερε κανείς; Τέτοια προτίμηση;» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε με αφορμή τις καταγγελίες παιδιών, που ήθελαν τον πατέρα Αντώνιο να ζητάει από τα παιδιά να του κάνουν μασάζ: «Θα πω κάτι χοντρό τώρα… Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι ο Χριστός να του πλένει τα πόδια. Δηλαδή ότι κάναμε μία θεάρεστη πράξη και φοράμε και ένα ράσο δεν μας κάνει τον Χριστό και τον Θεό και τους Αγίους όλους. Θα έπρεπε να είναι άμεμπτος. Άμεμπτος σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να αφήνει άλλο παιδί να βλέπει ότι κάποιο άλλο παιδί έχει την οικειότητα να του κάνει μασάζ. Το μασάζ σημαίνει και σωματική επαφή. Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρχαν τα γιουσουφάκια, που εξυπηρετούσαν τους σουλτάνους. Τι ήταν η “Κιβωτός”, σουλτανάτο;».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo