Γιώργος Μαυρίδης: «Αυτό που με εξίταρε στην Κρίστη είναι όταν μου είπε πως έχει ένα παιδί, είπα “εδώ είμαστε”»

by Εύα Ζαχαριάδη

Γιώργος Μαυρίδης: Η γνωριμία με τη Κρίστη και αυτό που τον έκανε να ερωτευτεί

Ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κρατάει χαμηλό προφίλ όμως είναι υπεραγαπημένο, είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά.

Λίγες ημέρες αφότου το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, αναχώρησε για την Ασία, όπου έγιναν τα γυρίσματα για το Asia Express. Το ζευγάρι μίλησε για την εμπειρία που έζησε στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]», ενώ αποκάλυψε και πώς έγινε η πρόταση γάμου.

Γιώργος Μαυρίδης: «Αυτό που με εξίταρε στην Κρίστη είναι όταν μου είπε πως έχει ένα παιδί, είπα “εδώ είμαστε”»

Γιώργος Μαυρίδης: Μαζί με τη Κρίστη μιλάνε για τη σχέση τους

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, οκ είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών» παραδέχεται ο Γιώργος Μαυρίδης για την Κρίστη Καθάργια και τονίζει: «Θεωρώ ότι μία γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης».

«Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική και όταν δώσαμε τα χέρια για να συστηθούμε σαν να το είδα να συμβαίνει» εξομολογείται η Κρίστυ Καθαργιά για την πρώτη τους γνωριμία. «Μου έκανε πρόταση γάμου στην παραλία και μου έχει φέρει το δαχτυλίδι με τη Μόλυ και την Τσίχλα. Είχε η Μόλυ στο στόμα της μία μπάλα του τένις, που την είχε τρυπήσει και είχε βάλει μέσα ένα σφουγγαράκι από μία GoPro» αποκαλύπτει στη συνέχεια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν