Γιώργος Παπαδάκης: H έκπληξη στην εκπομπή του γιου του – Εμφανίστηκε τηλεφωνικά και η αντίδραση του Φοίβου

Γιώργος Παπαδάκης: Η εμφάνιση στην εκπομπή του γιου του

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει αφήσει πίσω του μια τεράστια καριέρα του στην δημοσιογραφία και από ότι φαίνεται και ο γιος του Φοίβος Παπαδάκης είναι έτοιμος να ακολουθήσει τα βήματα του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιφύλαξε μια έκπληξη στον γιο του Φοίβο. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ANT1 βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» στο Open, όπου και εξομολογήθηκε πως βίωσε από κοντά τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας στο EURO σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια, το 2004.

Τι δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του γιου του

Λίγο αργότερα, η Μάριον Μιχελιδάκη τού ζήτησε να πει και δυο λόγια για το μεσημεριανό τους μαγκαζίνο.

«Είστε μια χαρά! Είστε μια φρέσκια ομάδα, είστε στα πρώτα σας βήματα, αλλά είναι τόσο σταθερά και καλά. Αυτό που θέλω να πω είναι, και δεν το λέω επειδή συμμετέχει και ο Φοίβος, είναι ότι βγάζετε μια αξιοπρέπεια, κάτι που στην τηλεόραση είναι δύσκολο να βγει», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε επίσης: «Δεν έχετε φτήνια και μπράβο σας.

“Δεν κάνετε τηλεόραση για την τηλεθέαση, κάνετε τηλεόραση γιατί σας αρέσει αυτό που κάνετε και πολύ γρήγορα θα δείτε ότι θα αρέσει και σε πολλούς αυτό που κάνετε».

Να θυμίσουμε ότι, ο γιος του γνωστού παρουσιαστή έκανε φέτος το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από την εκπομπή του OPEN «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 31χρονο αστυνομικό που καταπλακώθnκε σήμερα στον Πειραιά

Δακρύζει και ο Θεός: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;