Γιώργος Πιλίδης: Οι θυσίες και τα εμπόδια – «Θα προτιμούσα να με γνώριζαν ως παγκόσμιο πρωταθλητή, όχι ως Survivor»

by Εύα Ζαχαριάδη
Γιώργος Πιλίδης: Οι θυσίες και τα εμπόδια – «Θα προτιμούσα να με γνώριζαν ως παγκόσμιο πρωταθλητή, όχι ως Survivor»

Γιώργος Πιλίδης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη του αθλητή και πρώην παίκτη του Survivor

Καλεσμένος βρέθηκε, ο Γιώργος Πιλίδης, στην εκπομπή «Ολα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ. Μίλησε ανοιχτά για τις θυσίες και όλα τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει στον αθλητικό χώρο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως οι πιο πολλοί τον γνώρισαν μέσα από το Survivor και όχι από τον χώρο του αθλητισμού.

«Πιστεύω στην σκληρή δουλειά, όχι στο ταλέντο. Ετσι μου έμαθε ο προπονητής μου, ο οποίος μου έλεγε ότι όσο ταλέντο κι αν έχεις, αν δεν δουλέψεις δεν θα τα καταφέρεις. Εχω δουλέψει πάρα πολύ, είχα πολλούς τραυματισμούς λόγω της σκληρής δουλειάς. Παλιά όταν ήταν να πάω εκδρομή με το σχολείο μου, ο προπονητής μου μού έλεγε ότι “είναι μια ευκαιρία να κάνουμε από δύο και τρεις προπονήσεις την ημέρα”. Η παρέα μου είναι του κύκλου μου, δηλαδή μέσα από τον αθλητισμό.

Εχω φτιάξει έναν χαρακτήρα, έχω δυναμώσει σαν άνθρωπος, έχω μάθει μέσα από τον αθλητισμό να σέβομαι τους συνανθρώπους μου, τους συναθλητές μου, οπότε σίγουρα δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου. Το συνιστώ σε όλους να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα.

Γιώργος Πιλίδης: Οι θυσίες και τα εμπόδια – «Θα προτιμούσα να με γνώριζαν ως παγκόσμιο πρωταθλητή, όχι ως Survivor»

Ο Γιώργος Πιλίδης για την απόφαση να συμμετέχει στο Survivor

Πήρα την απόφαση να πάω στο Survivor γιατί το οικονομικό κομμάτι είναι και το πιο σπουδαίο. Ολοι μπήκαν μέσα γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά δεν ξέρω. Ημασταν με τη μάνα μου, καθόμασταν και συζητήσουμε επειδή το 2021 είχα πολλές διακρίσεις είπαμε ότι λογικά φέτος θα με πάρουν στους “διάσημους”. Οπότε είπαμε ότι θα βγάλουμε και κάποια χρήματα παραπάνω», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ναταλί Κάκκαβα η οποία είπε:

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη που έπρεπε να πας στο Survivor για να σε γνωρίσω», τόνισε χαρακτηριστικά και έπειτα ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε: «Ας ζητήσει συγγνώμη το κράτος. Ελπίζω να άκουσε ότι το δωμάτιο του ήταν μέσα στο γυμναστήριο και ότι έχει βάλει λεφτά από την τσέπη του, παρά έχει βγάλει. Ενας Παγκόσμιος Πρωταθλητής».

«Γι’ αυτό κι αυτή τη στιγμή πάρα πολλά πάρα πολλά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε τις ίδιες προπονήσεις, απλά αυτοί δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εγώ που είχα κάποιους ανθρώπους γύρω μου που μπόρεσαν να με στηρίξουν για να πάω εκεί. Φτάσανε μέχρι μια ηλικία 17-18 ετών που σου λέει “κοίταξε είμαι πανελλήνιος πρωταθλητής εδώ και πόσο καιρό κι επειδή δυστυχώς δεν έχω φέρει κάποια μεγάλη διάκριση, φεύγω, γιατί πρέπει να ταϊσω την οικογένεια μου”. Κι αυτό θα συνεχίζεται να γίνεται…», κατέληξε στη συνέχεια ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Προτεινόμενα