Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν γαλουχήθηκα να κάνω οικογένεια. Χαίρομαι που η νέα γενιά δεν μπήκε σ αυτό το τρυπάκι»

by Τόνια Τζαφέρη
Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν γαλουχήθηκα να κάνω οικογένεια. Χαίρομαι που η νέα γενιά δεν μπήκε σ αυτό το τρυπάκι»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για το πως φαντάζεται το μέλλον της

Τις δικές της απόψεις, αλλά και την δική της οπτική στο θέμα της οικογένειας θέλησε να δώσει η γνωστή ηθοποιός. Μίλησε ανοιχτά και για το ενδεχόμενο να μην γίνει μητέρα, αλλά και πως η αφοσίωση της είναι στα επαγγελματικά της, τα οποία την ενδιαφέρον και την απασχολούν αποκλειστικά:

«Δεν γαλουχήθηκα με το να κάνω οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί, ήταν και της άποψης να κάνουμε εγώ κι οι αδερφές μου ότι θέλουμε σε αυτήν την ζωή. Δεν μεγαλώσαμε με σκοπό να γίνουμε μητέρες.

Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν γαλουχήθηκα να κάνω οικογένεια. Χαίρομαι που η νέα γενιά δεν μπήκε σ αυτό το τρυπάκι»

Οι γονείς μου ήθελαν να είμαστε ευτυχισμένες. Δηλαδή, αν με ρωτάς για το μέλλον, τα όνειρά μου είναι εστιασμένα στα επαγγελματικά μου. Αυτό που θέλω είναι να διατηρήσω ίδιο τον ενθουσιασμό που έχω τώρα, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και να έχω όπως και στο παρόν μου καλές προτάσεις.

Η εξομολόγηση της Γιούλικας Σκαφιδά

Δεν είναι στις προτεραιότητές μου το θέμα οικογένεια. Και χαίρομαι που η νέα γενιά δεν έχει μπει σε αυτό το τριπάκι. Είμαστε μια γενιά που αν δεν παντρευτεί, θα είναι από επιλογή και όχι επειδή δεν τα κατάφερε. Έχουμε ευτυχώς απομυθοποιήσει την έννοια του μπακουριού, αυτή την νοοτροπία πως αν δεν κάνεις οικογένεια και παιδιά, είσαι αποτυχημένος και δυστυχισμένος. Έχω τρεις ανιψιές από την μεγάλη μου αδερφή κι είναι όλα μια χαρά.»

Δανάη Μπάρκα: Ο ξέφρενος χορός της Βίκυς Σταυροπούλου στον γάμο της κόρης της με άρωμα «Είσαι το Ταίρι Μου»

Δανάη Μπάρκα: «Λύγισαν» όλοι στον γάμο με την τρυφερή αφιέρωσή της στον Φάνη Μπότση (Βίντεο)

First Dates: Της είπε να πληρώσει όλο τον λογαριασμό και έγινε ο κακός χαμός – «Δεν φοράς παντελόνια!»

Συντάξεις: Ποιοι παίρνουν το επίδομα των 300 ευρώ – Τα νέα κριτήρια

Αυτή 33 κι αυτός…: Η διαφορά ηλικίας του Φάνη Μπότση με την Δανάη Μπάρκα είναι τέλεια

Προτεινόμενα