«Γης μαδιάμ» στο MasterChef: Οι 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση, η επιστροφή… που «δίχασε» και ο Κουτσόπουλος που έφτυσε τη μπουκιά

MasterChef: Η στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφτυσε τη μπουκιά

Οι μάγειρες του Masterchef ρίχνονται για μία ακόμη φορά στη μάχη της μαγειρικής και πρόκειται να φτιάξουν εκείνο το πιάτο που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 ευρώ και στον τίτλο του επόμενου Έλληνα Master Chef.

Όμως αυτή την φορά τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα. Η Μαρία είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να φτύνει τη μπουκιά από το πιάτο της σε μια χαρτοπετσέτα. Η παίκτρια ετοίμασε shoumai σουπιάς με σάλτσα ορτυκιού, όξινο λάδι κόλιανδρου και σχοινόπρασο.

“Είναι από τις χειρότερες προσπάθειες που μας έχεις φέρει! Δεν έχει πάει τίποτα σωστά. Δεν είναι νόστιμο, δεν είναι καθόλου ωραίο” είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης στη Μαρία.

MasterChef: Οι 7 οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι αποτυχημένες προσπάθειες ήταν τελικά πολλές, αφού οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι επτά.

Ο λόγος για τους Θοδωρή, Σέβα, Βαγγέλη, Μαρία, Σταύρο, Παναγιώτη και Παύλο, οι οποίοι σήμερα θα μαγειρέψουν με στόχο την παραμονή τους στο παιχνίδι.

MasterChef: Η Επιστροφή που φέρνει… χαμό!

Μια παλιά παίκτρια μπαίνει στην κουζίνα του MasterChef στο νέο επεισόδιο της Τρίτης (28/02) για να μονομαχήσει με τους υποψήφιους και και γίνεται…χαμός!

“Μπαίνει μέσα με πολύ τουπέ”, “Άμα έρχεσαι με αυτό το θράσος, θα σε φάμε λάχανο”, είναι κάποια από τα σχόλια που ακούγονται.

«Γης μαδιάμ» στο MasterChef: Οι 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση, η επιστροφή… που «δίχασε» και ο Κουτσόπουλος που έφτυσε τη μπουκιά

Δείτε το βίντεο του νέου τρέιλερ του Masterchef

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo