Γλέντι στο Twitter: Τα σχόλια για την Κυβέλη του GNTM 4 – «Βρωμάει φτωχίλα»

Γλέντι στο Twitter: Τα σχόλια για την Κυβέλη του GNTM 4 – «Βρωμάει φτωχίλα»

GNTM 4: Τα σχόλια για την Κυβέλη – «Βρωμάει φτωχίλα»

Μόλις χθες οι παίκτες του GNTM4 μπήκαν στο σπίτι. Φυσικά οι κριτές, τους επιφύλασσαν μία έκπληξη. Σε πρώτη φάση, τους έβαλαν σε ένα loft στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με τη βίλα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Η παίκτρια που αντέδρασε περισσότερο από όλους ήταν η Κυβέλη, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί λεπτό να μείνει σε αυτό το σπίτι και πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Το Twitter φυσικά δεν άφησε αυτή την κατάσταση να περάσει έτσι και τα σχόλια που γράφτηκαν για το νεαρό μοντέλο ήταν απλά απολαυστικά, ενώ σχεδόν κανείς δεν ασχολήθηκε με την αποχώρηση της Ιωάννας. Τα memes από τα μεξικάνικα σίριαλ έδωσαν και πήραν και το μόνο σίγουρο είναι πως από εδώ και στο εξής, η εν λόγω παίκτρια πρόκειται να μας απασχολήσει πολύ.

Γλέντησαν στο Twitter την Κυβέλη από το GNTM4

Ποια είναι η Κυβέλη που αναστάτωσε το Twitter;

Η Κυβέλη είναι 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling.

Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της. Στον διαγωνισμό έρχεται με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

Γλέντι στο Twitter: Τα σχόλια για την Κυβέλη του GNTM 4 – «Βρωμάει φτωχίλα»