Γρηγόρης Πετράκος: Πρεμιέρα στην Πάτρα με εμβολιασμένο κοινό

by Τόνια Τζαφέρη

Πλέον τον κατηγορούν πως με τη στάση του τους πρόδωσε

Τα βίντεο που ο ίδιος δημοσίευε, όπως και οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις γίνονταν αντικείμενο έντασης και προσοχής, αφού οι δηλώσεις του κατά των εμβολίων ήταν πραγματικά έντονες προκαλώντας αντιδράσεις.

Όταν μάλιστα έγινε η ανακοίνωση πως η διασκέδαση θα λειτουργεί με αποκλειστικά εμβολιασμένους, τότε βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει πυρά κατά πάντων και κυρίως όσων έχουν εμβολιαστεί.

Ο ίδιος παραμένει ανεμβολίαστος, αλλά δέχτηκε να εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, μπροστά σε εμβολιασμένο κοινό.

Ο γνωστός τραγουδιστής, πριν από λίγους μήνες κατηγορούσε τους συναδέλφους του, που είχαν αποφασίσει να τραγουδούν μόνο μπροστά σε εμβολιασμένο κοινό. Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να κάνει λόγο ακόμη και για Απαρτχαιντ κατά των ανεμβολίαστων. Μόνο που σήμερα και ο ίδιος ξεκίνησε να τραγουδά μπροστά μόνο σε εμβολιασμένο κοινό αφού πρώτα είχε κάνει ράπιντ τεστ όπως προβλέπεται από το νόμο.

Πάντως, πολλοί διαδικτυακοί φίλοι του Γρήγορη Πετράκου τον κατηγορούν πως με τη στάση του τους πρόδωσε, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως υποχρεώθηκε να αλλάξει τη στάση του προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί.

Η ”πρεμιέρα” του Γρηγόρη Πετράκου στην Πάτρα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν