Γυναίκα κατάλαβε ότι ο σύντροφός της την απατά με έναν πανέξυπνο τρόπο και σας καλεί να τον δοκιμάσετε

Μια γυναίκα αποκαλύπτει τον πανέξυπνο τρόπο που πήρε χαμπάρι ότι ο σύντροφος της είναι άπιστος

Σε κάθε ζευγάρι υπάρχουν κάποιοι μικροί κώδικες επικοινωνίας. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες η συνήθειες που έχουν κοινές το ζευγάρι. Σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, αν κάτι αλλάξει σ’ αυτούς τους κώδικες επικοινωνίας τότε αυτό ίσως υποδηλώνει κάποιο βαθύτερο πρόβλημα.

Ένα τέτοιο μικρό πράγμα αντιλήφθηκε μία γυναίκα στη συμπεριφορά του συντρόφου της και το ένστικτό της τής είπε ότι την απατά. Και δεν έπεσε έξω. Και το TikTok την στήριξε. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ήξερε ότι ο αρραβωνιαστικός της την απατούσε από τη στιγμή που άλλαξε ένα μικρό πράγμα.

Μιλώντας στον λογαριασμό @diybreakup TikTok, είπε ότι ο τρόπος που ο πρώην σύντροφός της άρχισε να τη φιλάει ήταν ένα τεράστιο σημάδι αλλαγής.

Το βίντεο που η γυναικά εξηγεί πως κατάλαβε ότι ο σύντροφος την απατάει

Η γυναίκα εξήγησε: «Η στιγμή που έπρεπε να ξέρω ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός μου με απατά ήταν η στιγμή που άρχισε να με φιλάει διαφορετικά».

@diybreakup Thanks for the memories #fyp #redflags #redflag #cheating #breakup #narcissists ♬ Lights Are On – Tom Rosenthal

Το TikTok είναι μαζί της

«Το θυμάμαι τόσο έντονα», ανέφερε η TikToker. Γύρισε σπίτι ένα βράδυ και όταν με φίλησε κάτι ένιωθα διαφορετικά σαν να ήταν ξένος. Τον ρώτησα για αυτό, μου είπε ότι είμαι παρανοϊκή φυσικά και έψαχνα λόγους για να θυμώσω μαζί του».

Και σχολιάζει: «Αλλά έπρεπε να είχα καταλάβει νωρίτερα ότι δεν ξυπνάς μια μέρα και αρχίζεις να φιλάς διαφορετικά. Το στυλ του φιλιού δεν αλλάζει, το στυλ του φιλιού αλλάζει μόνο όταν φιλάς ένα διαφορετικό άτομο, οπότε θα έπρεπε να το είχα καταλάβει».

Σαφώς, η παρατήρησή της έπιασε πολλούς χρήστες του TikTok, καθώς το βίντεο έχει πάνω από 66.000 likes.

Κάποιος είπε: «Η διαίσθηση μιας γυναίκας είναι συνήθως ακριβής».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Έτσι, ο λόγος που ξέρουμε πότε απατούν είναι επειδή μπορούμε να νιώσουμε τη νέα ενέργεια από το νέο άτομο με το οποίο ήταν μαζί».

Related posts

Εξομολόγηση γυναίκας: «Προσπαθούσαμε για παιδί και ξαφνικά τον είδα γαμπρό δίπλα στην έγκυο σύζυγό του. Νοσηλεύτηκα στο Τζάνειο»

Εξομολόγηση μητέρας: “12 χρόνια δε μπορούσαμε να κάνουμε παιδί & προσφέρθηκε ο κουμπάρος. Σκοτώθηκε σε τροχαίο και πεθαίνω κάθε μέρα”

Τον έπιασαν στα πράσα: Έβγαινε συγχρόνως με 4 γυναίκες, εκείνες το έμαθαν, πήγαν μαζί να τον δουν και έγινε χαμός

Αληθινή εξομολόγηση: «Αγάπησα τον αρραβωνιαστικό της κόρης μου. Δε θέλω να την πληγώσω, αλλά είμαι και γυναίκα εκτός από μάνα»

«Μου έφαγε τα λεφτά»: Ο 60χρονος κροίσος που μήνυσε την 26χρονη πρώην του επειδή του «έφαγε» 1 εκατομμύριο ευρώ

«Για να κλάψεις όπως έκλαψα εγώ»: Έστειλε έναν τόνο κρεμμύδια στον σύντροφο της επειδή την απάτησε

Απίστευτο και όμως αληθινό: Με απάτησε την ώρα του τοκετού, χωρίσαμε αλλά τον έκανα τατουάζ στο πρόσωπο μου γιατί ελπίζω μια μέρα να σμίξουμε ξανά

Αληθινή εξομολόγηση: «Είμαι παντρεμένη, μητέρα και ερωτευμένη με το αφεντικό μου»

Εξομολόγηση γυναίκας: «Εκδικήθηκα την κολλητή μου που τα είχε με τον άντρα μου με το φακελάκι στον γάμο της»