Η Αλέκα Καμηλά μας δείχνει τον γιο της ο οποίος εντυπωσιάζει και του εύχεται μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση της

by Τόνια Τζαφέρη
Η Αλέκα Καμηλά μας δείχνει τον γιο της ο οποίος  εντυπωσιάζει και του εύχεται μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση της

Αλέκα Καμηλά: Η εικόνα που δημοσίευσε με τον γιο της

Πρόκειται για το μοντέλο από την Θεσσαλονίκη το οποίο έχει εδώ και χρόνια αφήσει πίσω της την Ελλάδα και έχει μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ.

Η Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγός της Πέτζα Στογιάκοβιτς ζουν μόνιμα στην Αμερική εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του δεύτερου, ο οποίος έχει χτίσει μία τεράστια καριέρα στο μπάσκετ. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και το μεγαλύτερο από αυτά είναι ο Αντρί, ο οποίος γιόρτασε και τα γενέθλιά του την Τετάρτη 17/8.

Η Αλέκα Καμηλά μας δείχνει τον γιο της ο οποίος  εντυπωσιάζει και του εύχεται μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση της

Η περήφανη μητέρα έκανε την είδηση γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του γιου της, που ποζάρει βρεγμένος μπροστά από την πισίνα, φορώντας το μαγιό του, ένα μαύρο καπέλο και έναν σταυρό στο λαιμό. Ο ίδιος έκλεισε τα 18 και πλέον ξεκινά ένας καινούριος δρόμος στη ζωή του ως ενήλικας.

«Happy 18th birthday to my love», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλέκα Καμηλά στο προφίλ της και τα σχόλια γέμισαν με ευχές.

Η Αλέκα Καμηλά μας δείχνει τον γιο της ο οποίος  εντυπωσιάζει και του εύχεται μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση της

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να έχει τη στήριξη των γονιών του, αφού πάντα θα βρίσκονται στο πλευρό του σε ότι κι αν χρειαστεί. Μάλιστα, έχει ήδη χαράξει τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ, διότι έχει επιλέξει να ακολουθήσει την πορεία του πατέρα του, γεγονός που τον κάνει να αισθάνεται ακόμη περισσότερο περήφανος.

Η Αλέκα Καμηλά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1η Απριλίου 1974 και υπήρξε αθλήτρια του ύψους. Παράλληλα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ αλλά και την παρουσίαση εκπομπών. Από τις σχέσεις της που έγιναν γνωστές είναι αυτή με τον Νίκο Γκάλη με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Καυτανζόγλειο όπου πήγαιναν για τρέξιμο. Η σχέση τους κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια, συγκατοίκησαν και παρότι έδειχνε πως πήγαιναν για γάμο, χώρισαν. Στη ζωή της έπειτα μπήκε ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά, τον Αντρί, τη Μίλα και τον Μαξ.

Προτεινόμενα