Η ανάρτηση “κόλαφος” της Ιωάννας Μαλέσκου: «Σε μερικούς χρειάζεται μία “βρεγμένη σανίδα”»

Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα αινιγματική ανάρτηση της παρουσιάστριας

Η δημοφιλής παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της κάνοντας μαθήματα σερφ, ωστόσο προέβη σε μια ανάρτηση που προβλημάτισε πολλούς.

Μπορεί να ενημερώθηκε για μερικά πολύ ευχάριστα νέα, ωστόσο, η Ιωάννα Μαλέσκου, προχώρησε σε μία περίεργη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι γνωστό, πλέον, πως έχει ξεκινήσει μαθήματα surf και το απολαμβάνει, όμως με την νέα της φωτογραφία θέλησε να περάσει ένα μήνυμα για όσους χρειάζονται “βρεγμένη σανίδα”.

Πιο συγκεκριμένα, ακόμη κι αν πόζαρε χαμογελαστή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα “καρφιά” της και εξήγησε πως πολλοί άνθρωποι εκεί έξω χρειάζονται ένα μάθημα, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να τους το δώσει και προτιμά να συνεχίζει να κάνει αυτό που απολαμβάνει περισσότερο αυτό το διάστημα, μακριά από όσα βλέπει στο διαδίκτυο.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η όλο νόημα ανάρτηση της

«Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται μια “βρεγμένη σανίδα”. Αλλά τι λέμε τώρα;; Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, προτιμώ να αφοσιωθώ στο σερφ και στο… «ασφαλές σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο! Να προσέχετε τον εαυτό σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί