Η απάντηση όλο νόημα της Ματίνας Παγώνη στα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου

by Τόνια Τζαφέρη
Η απάντηση όλο νόημα της Ματίνας Παγώνη στα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου

Ματίνα Παγώνη: Έδωσε την δίκη της απάντηση στον Λαζόπουλο

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του κωμικού και της γιατρού, με της δηλώσεις του Λαζόπουλου πως δεν εμπιστεύεται την Παγώνη. Εκείνη με την πρώτη ευκαιρία βγήκε από μεριάς της να δώσει την δική της απάντηση.

Για την κριτική που δέχθηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο και την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Είχαμε πει έδω και μέρες ότι θα υπάρξει αυτή η αύξηση των κρουσμάτων» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι «η Όμικρον είναι πολύ επιθετική, το γνωρίζουμε όλοι και το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Παγώνη

«Το θέμα είναι ότι η Όμικρον μπορεί μετά τις 15-20 Ιανουαρίου να δώσει μια αποκλιμάκωση σταδιακά, ώστε να ελεγχεί καλύτερα η κατάσταση και να ηρεμήσει ο πανικός που υπάρχει» συμπλήρωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, υπογραμμίζοντας ότι η πλειοψηφία της μετάλλαξης Όμικρον δεν χρειάζονται νοσηλεία. «Στις μονάδες ΜΕΘ μέχρι στιγμής έχουμε μόνο κρούσματα της Δέλτα» συμπλήρωσε.

Η απάντηση όλο νόημα της Ματίνας Παγώνη στα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου

«Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πειστεί και αυτός, είναι αγαπητός σε όλους μας» σημείωσε για την κριτική που της άσκησε ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο MEGA Καλημέρα, ενώ του απάντησε: «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου».

“Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ”, Ματίνα Παγώνη

«Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ, για να βγαίνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε» ανέφερε και τόνισε πως η ίδια είναι δεκτική στη σάτιρα.

Η απάντηση όλο νόημα της Ματίνας Παγώνη στα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου

«Εμείς θέλαμε με απλά λόγια να πείσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί και νομίζω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό» σημείωσε η κυρία Παγώνη για το στόχο που έχουν οι γιατροί, υπογραμμίζοντας ότι μόλις επιτευχθεί αυτό, θα επιστρέψει ο καθένας στη δουλειά του.

«Εγώ θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, για να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει. Και μετά να μου πει την άποψή του» κατέληξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Προτεινόμενα