Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τις «αναγκαστικές διακοπές»: «Κάποιος κόσμος νομίζει ότι εγώ κάνω ντόλτσε βίτα»

by Τόνια Τζαφέρη

Αντώνης Ρέμος: Η απάντησή του για τις αναγκαστικές διακοπές

Αντώνης Ρέμος: Σάλος είχε προκληθεί με τις δηλώσεις του διάσημου τραγουδιστή, έπειτα από συνέντευξη του στην οποία ανέφερε ‘’αναγκαστικές διακοπές’’. Ο Ρέμος όμως αποφάσισε να απαντήσει στα πυρά κατά του και να δώσει απαντήσεις και διευκρινήσεις για όσα είπε. Βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους:

«Είπα ότι κάνω αναγκαστικές διακοπές, δηλαδή είμαι αναγκασμένος να απέχω από την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Γιατί έτσι όμως είναι τα πράγματα εδώ και ενάμιση χρόνο, όλη η κοινωνία έχει πάθει ζημιά. Αλλά ο δικός μας κλάδος, της ψυχαγωγίας, έχει τελειώσει».

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στον Δημήτρη Μάρκο και τον Real Fm και απάντησε στα «πυρά» που δέχθηκε για τη φράση του περί “αναγκαστικών διακοπών”. Ενώ αποκάλυψε τα σχέδιά του για το αν, πότε και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα επιστρέψει.

Αντώνης Ρέμος: Η απάντησή του για τις αναγκαστικές διακοπές

Όπως είπε ο τραγουδιστής, οι συνθήκες που επικρατούν, με τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται, δεν του δίνουν την “ελευθερία” που θα επιθυμούσε. Προκειμένου να πάρει την απόφαση να ανέβει ξανά στην πίστα.

Οι προετοιμασίες ωστόσο για τη “μεγάλη επιστροφή” του συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και -όπως αποκάλυψε- όταν με το καλό του το επιτρέψει η κατάσταση οι φίλοι του θα βρεθούν μπροστά σε κάτι… πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου

Ο Αντώνης Ρέμος πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή “ΣουΚου Family” και αναφέρθηκε στα κυβερνητικά μέτρα για την εστίαση και τη διασκέδαση. Είχε δηλώσει πως δεδομένης της κατάστασης, βρίσκεται σε “αναγκαστικές διακοπές”, κάτι που προκάλεσε “βροχή” σχολίων στα social media.

“Ο κόσμος δεν ξέρει, δικαιολογείται από μία άποψη. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι, είναι μία μειονότητα οι “πληκτεράκηδες” που κάθονται πίσω από τα πλήκτρα και η ζωή τους είναι ένας σχολιασμός. Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν όρια στο πώς εκφράζεσαι, δεν χρειάζεται να μας τα επιβάλλει η πολιτεία.

Πρέπει να τα βάλουμε εμείς μόνοι μας τα όρια μας. Γιατί εάν δεν τα βάλουμε εμείς, τα ίδια όρια θα σπάσουν και τα παιδιά μας”. Ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου, απαντώντας για το θέμα.

Όσον αφορά στην επίμαχη ατάκα ο Αντώνης Ρέμος είπε: “Οι αναγκαστικές διακοπές είναι όντως αναγκαστικές διακοπές εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έκανα αναγκαστικές διακοπές στη Σαντορίνη. Ήμουν σε ένα άλλο νησί, την Ίο και πήγα στην Σαντορίνη για να πάρω το αεροπλάνο και να γυρίσω στην Αθήνα.

Κάποιος κόσμος νομίζει ότι εγώ κάνω ντόλτσε βίτα και δεν με αγγίζει αυτό που συμβαίνει γύρω μου. Είπα ότι κάνω αναγκαστικές διακοπές, δηλαδή είμαι αναγκασμένος να απέχω από την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Γιατί έτσι όμως είναι τα πράγματα εδώ και ενάμιση χρόνο, όλη η κοινωνία έχει πάθει ζημιά, αλλά ο δικός μας κλάδος, της ψυχαγωγίας, έχει τελειώσει.

Δεν υπάρχει τίποτα. Μόλις πάει να ζωντανέψει λίγο, τρώει ξανά τη σφαλιάρα του. Γι’ αυτό είμαι θυμωμένος και στεναχωρημένος, αλλά θα περάσει κι αυτό” συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα