Η απάντηση του Χρήστου Δάντη στα προσβλητικά σχόλια Μαρτίκα και Σταυρούλας προς τον ίδιο στο Survivor

Survivor: Τι ακριβώς συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίσσεται το Survivor, με τον Μαρτίκα, τον Δάντη, την Σταυρούλα και την Ασημίνα, να ξεσπούν ο ένας εναντίον του άλλο.

Στο χθεσινό (21/6) επεισόδιο του Survivor, είδαμε τους Σπύρο και Σταυρούλα να συζητούν μεταξύ τους, ρίχνοντας τα «καρφιά» τους στην Ασημίνα. Στην κουβέντα τους ακούστηκαν εκφράσεις όπως «η Ασημίνα που έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν» και «εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει», είπε η Σταυρούλα.

Η Ασημίνα ξέσπασε και ευχήθηκε να μην δώσει ούτε ένα ευρώ ο σύντροφός της ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Τι ανέφερε η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα του Survivor

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Survivor ανέφερε: «Στο χθεσινό συμβούλιο βγήκα υποψήφια για τέταρτη φορά στους έξι μήνες που είμαι εδώ. Το πήρα χιουμοριστικά γιατί ήταν λες και έκαναν α, μπε, μπα, μπλομ στο ποιον θα βγάλουν και ο κλήρος έπεσε σε μένα! Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ έχω ψηφιστεί και ενώ βρίσκομαι για άλλη μια φορά σε αυτή τη δύσκολη θέση, λίγο πριν τον τελικό, γυρνώντας στην καλύβα μας ειπώθηκε ότι παραμένω στο Survivor λόγω του συντρόφου μου».

Η παίκτρια και υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor συνέχισε λέγοντας: «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πόση κακία έχουν μέσα τους. Συγκεκριμένα αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα! Εύχομαι πραγματικά να βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος. Στην επόμενη μου ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ! Το λέω μέσα από την καρδιά μου και ο μόνος κόσμος που θα με στηρίξει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο, δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω και κάποιοι εδώ μέσα το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ».

Ο Χρήστος Δάντης υπερασπίστηκε τον εαυτό του και την αγαπημένη του, απαντώντας σε μία μία από τις ατάκες τους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα έκανε λόγο ακόμα και για αντιδικία.

Οι απαντήσεις του Χρήστου Δάντη στους παίκτες του Survivor

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής» ήταν η απόκρισή του στον φαρμακοποιό που είπε ότι η Ασημίνα έχει «βιτρίνα» τον Δάντη.

Στην ατάκα της Σταυρούλας ότι δεν έχει πλούσιο άνδρα να την πληρώνει απάντησε ο δημοφιλής τραγουδιστής έγραψε: «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024