Η αποκάλυψη της Μαρίας Παπαλάμπρου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

by Τόνια Τζαφέρη

Τι είχε δει από τον Φιλιππίδη στον «Πέτρο και τα κορίτσια του» 27 χρόνια πριν

Η ηθοποιός είχε παίξει μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» που προβλήθηκε από το Mega πριν από 27 χρόνια.

Σήμερα ο Φιλιππίδης βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως μετά από βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου πως  παραπέμπεται σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Οι νομικοί παραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη είχαν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης το οποίο απορρίφθηκε.

Η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη συνεργασία που είχε μαζί του.

Όπως σημείωσε η ηθοποιός δεν είχε αντιληφθεί κάτι στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη εκείνη την περίοδο. Υπογράμμισε παράλληλα ότι η δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα κρίνει την ιστορία αυτή αφού έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Παπαλάμπρου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Oι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Το μόνο που μπορώ να πω, το σίριαλ ο Πέτρος και τα κορίτσια του ήταν το πρώτο που είχα κάνει στην τηλεόραση και είχα μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα οπότε ούτε έπεσα ούτε δεν έπεσα από σύννεφα. Νομίζω ότι είναι μία ιστορία την οποία έχει αναλάβει η δικαιοσύνη και είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει όλα τα στοιχεία που έχει. Όλα τα στοιχεία τα έχει μόνο η δικαιοσύνη» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo