Η αποκάλυψη του Ηλία Βαλάση: «Ζήτησα κλαίγοντας χάρη από το Θεό κι αμέσως με βοήθησε. Την ίδια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο»

by Τόνια Τζαφέρη

Ηλία Βαλάση: Ήταν ο νικητής του πρώτου survivor που ειχε προβληθεί

Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος κέρδισε το πρώτο ριάλιτι επιβίωσης, το πρώτο Surviror που είχε προβληθεί ποτέ σε ελληνικό κανάλι. Παρέδωσε συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για όλα, όπως και για τις δύσκολες στιγμές του.

Συνέντευξη λοιπόν στην εκπομπή “[email protected]” και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο νικητής του πρώτου Survivor στο Mega μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του.

Η αποκάλυψη του Ηλία Βαλάση: «Ζήτησα κλαίγοντας χάρη από το Θεό κι αμέσως με βοήθησε. Την ίδια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Βαλάση:

«Κάποια στιγμή δεν είχα δουλειά και είπα με κλάματα στον πνευματικό μου στο τηλέφωνο “Παππούλη μου δε βρίσκω δουλειά, έναν χρόνο παρακαλώ δεξιά κι αριστερά”. Μου λέει “Από τον Θεό το ρώτησες;” και το έκανα με κλάματα στα μάτια και χτύπησε το τηλέφωνό μου την ίδια στιγμή», δήλωσε τονίζοντας την πίστη του, ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο Ηλίας Βαλάσης αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την υποκριτική, αλλά και στη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λάλο.

Στη συνέχεια ωστόσο παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους, κάτι για το οποίο σήμερα έχει μετανιώσει: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πολλά παιδιά και δε θα πείραζα μύγα. Έχω πειράξει, έχω πληγώσει πολλούς ανθρώπους. Έχω στεναχωρήσει κι έχω κάνει κακό».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν