Η απόλυτη ευκαιρία για τα Χριστούγεννα: Ο φθηνότερος προορισμός στην Ελλάδα που είναι σχεδόν sold out

Στους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς οι τιμές «χτυπάνε κόκκινο»

Πολύς κόσμος αναζητά διέξοδο από τη δυσβάσταχτη καθημερινότητα στα Χριστούγεννα. Τα έξοδα όμως είναι ένας βαρύς πονοκέφαλος για τους εκδρομείς, οι οποίοι αναβάλλουν τα σχέδιά τους, εν μέσω της κρίσης της περιόδου.

Στους δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς οι τιμές «χτυπάνε κόκκινο», ενώ και τα εκδρομικά πακέτα του εξωτερικού αν και είναι ακριβότερα κατά 15-20%, καταγράφεται άνοδος των πωλήσεων σε σχέση με το 2019.

Σύμφωνα με έρευνα του Pricefox.gr, που άντλησε στοιχεία από την πλατφόρμα της Booking, οι τιμές των καταλυμάτων τη φετινή εορταστική περίοδο έχουν πάρει την ανιούσα, με το μέσο όρο διανυκτέρευσης στην ακριβότερη περιοχή της χώρας να αγγίζει ακόμη και τα 407 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη τιμή στον οικονομικότερο προορισμό ορίζεται στα 98 ευρώ.

Η απόλυτη ευκαιρία για τα Χριστούγεννα: Ο φθηνότερος προορισμός στην Ελλάδα που είναι σχεδόν sold out

Χριστούγεννα: Το μέρος για να απολαύσετε τις διακοπές σας

Η Νάουσα, στο νομό Ημαθίας, με μέσο όρο τιμής ανά διανυκτέρευση στα 98 ευρώ είναι από τους φθηνότερους προορισμούς για τις γιορτές. Το πιο ακριβό της κατάλυμα κοστολογείται στα 141 ευρώ, ενώ το πιο οικονομικό της στα 75 ευρώ.

Ακόμη και πιο προσιτές λύσεις υπάρχουν στο Πήλιο, όπου οι τιμές καταλυμάτων ξεκινούν από τα 42 ευρώ ανά διανυκτέρευση και είναι ο φθηνότερος προορισμός με τα καταλύματα να είναι σχεδόν sold out. Ακολουθούν τα Τρίκαλα Κορινθίας από τα 54 ευρώ ανά διανυκτέρευση, τα Ιωάννινα από 56 ευρώ ανά διανυκτέρευση και την Καλαμπάκα από 65 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo