Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη στα σχόλια που δέχτηκε επειδή έκανε παιδί μετά τα 40

Τη καλύτερη απάντηση έδωσε η Μαρία Ηλιάκη στα κακεντρεχή σχόλια που δέχτηκε

Πέρσι τέτοια εποχή, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Μαρία Ηλιάκη δέχθηκε πολλά σχόλια που αφορούσαν την ηλικία της ή την ηλικία του συζύγου της. Πολλά σχόλια ήταν αδιάκριτα και κακεντρέχη, στοχεύοντας και στο γεγονός ότι ο σύζυγος της είναι νεότερος.

Σήμερα, έναν χρόνο αργότερα, η ευτυχισμένη μαμά ενός κοριτσιού 8 μηνών δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε σε κάποια παλαιότερα σχόλια που την στεναχώρησαν και την άγχωσαν συμβουλεύοντας όλες τις γυναίκες να μην ακούνε τι τους λένε και να κάνουν αυτό που τους λέει η καρδιά τους.

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος άκουσα πολλά “χαριτωμένα”… Μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40… είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο… μπράβο αλλά να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές… να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς … κι αλλά τέτοια “γλυκά” σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του “εγώ για καλό το λέω”» γράφει η παρουσιάστρια και προσθέτει:

«Στην αρχή στεναχωριόμουν. Τώρα, ένα χρόνο μετά, απλά χαμογελάω. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές – τόσο απλά – και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας».

Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Ηλιάκης στο Instagram

Related posts

Μεγάλη Παρασκευή: Απόψε το βράδυ, πριν κοιμηθείς, γονάτισε και πες αuτή την προσευχή, απόψε γίνονται θαύματα

Άγιος Γέροντας Παΐσιος: Το μόνο πράγμα που έλεγε ότι απαγορεύεται να κάνουν όλοι, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 43χρονου – Βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι