Η Χαρά Βέρρα συγκινεί: «Παιδί με ειδικές ανάγκες το εγγονάκι μου. Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι»

by Εύα Ζαχαριάδη

Χαρά Βέρρα: Ανοίγει την καρδιά της για την εγγονή της

Στο Mega Καλημέρα, είχε μιλήσει η Χαρά Βέρρα για τις άγνωστες πτυχές της οικογένειας της. Μάλιστα για πρώτη φόρα μίλησε για τις κόρες της και για την εγγονή της που είναι ένας άγγελος.

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί στη Χαρά Βέρρα πάνω στην πίστα

Σχετικά με τα ακραία περιστατικά που της έχουν συμβεί πάνω στην πίστα, η Χαρά Βέρρα εξομολογήθηκε «όταν δούλευα με τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ένας πελάτης μου παρήγγειλε το “Να κάνω ζημιές” και έφερε τούμπα το τραπέζι στην πίστα και ήρθε στο κεφάλι μου. Έκανα 12 ράμματα. Άλλη φορά ένας πελάτης πέταξε γαρύφαλλα και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο».

Η Χαρά Βέρρα συγκινεί: «Παιδί με ειδικές ανάγκες το εγγονάκι μου. Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι»

Όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, επεσήμανε «δύσκολη στιγμή ήταν όταν πέθανε ο μπαμπάς μου και την επόμενη μέρα πήγα για δουλειά, ενώ και όταν γέννησε η κόρη μου δεν ήμουν δίπλα της, ήμουν σε πανηγύρι».

Η Χαρά Βέρρα συγκινεί: «Παιδί με ειδικές ανάγκες το εγγονάκι μου. Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι»

Χαρά Βέρρα: Η συγκίνηση για την εγγονή της

Μιλώντας για την εγγονή της, η Χαρά Βέρρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, σημειώνοντας «η μεγάλη μου κόρη είναι 28 και η μικρή 27. Η εγγονή μου είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Έχουμε έναν άγγελο μέσα στο σπίτι», ενώ για τον γάμο της πρόσθεσε «ο γάμος μου ούτε φέτος έγινε, του χρόνου, αν δεν κουραστούμε και τον σταματήσουμε τελείως. Το νυφικό το θέλω… νυφικό – νυφικό! Τα μαλλιά μου στο γάμο μου δεν τα έχω φανταστεί, θα τα φανταστεί ο Τρύφωνας Σαμαράς όταν έρθει η ώρα».

Τέλος, για τις δουλειές που έκανε πριν γίνει τραγουδίστρια, κατέληξε «έχω δουλέψει ως κομμώτρια πριν γίνω τραγουδίστρια. Τώρα έχω τρεις κομμώτριες, όποια μπορεί έρχεται, δε τα φτιάχνω εγώ τα μαλλιά μου».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν