Η «χρυσή» συμβουλή του κοινού και η αναφορά στον Σταθοκωστόπουλο: Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ξανά για τους πρώην της

Η «χρυσή» συμβουλή του κοινού και η αναφορά στον Σταθοκωστόπουλο: Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ξανά για τους πρώην της

Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η αναφορά στον πρώην σύντροφό της και σύζυγο πλέον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθωκοστόπουλο. Στο Twitter οι τηλεθεατές της εκπομπής της άρχισαν τα παράπονα.

Το χθεσινό τηλεοπτικό reunion της Ελένης Μενεγάκη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, έφερε σήμερα και τα πρώτα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου μιλώντας για τον σύζυγό της Κωνσταντίνας και πρώην της. Στην συζήτηση προέκυψε ξανά και ένας άλλος… πρώην της παρουσιάστριας. Αλλά αυτή η αναφορά έφερε και την μεγάλη αντίδραση των τηλεθεατών. «Κατερίνα επιτέλους, σταμάτα».

Κατερίνα Καινούργιου: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω από τη Google, τη σχέση μου με τον Βασίλη»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην χθεσινή της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθωκοστόπουλο. Αρχικά τόνισε ότι γνωρίζονταν σε κοινωνικό επίπεδο αλλά ποτέ δεν τον είχε δει ερωτικά: «Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στην διαδικασία να τον δω αλλιώς. Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη, που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του». Ένα κέρασμά του, έφερε και την πρώτη πρόταση για έξοδο και κάπως έτσι ξεκίνησε ο έρ