Η Δώρα από το Big Brother εξομολογείται: “Δεν είμαι περήφανη για τους λόγους που παντρεύτηκα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα παιδιά”

by Εύα Ζαχαριάδη

Δώρα Big Brother: Κατάθεση ψυχής από την πρώην παίκτρια του ριάλιτι

Η Δώρα Αρχοντάκη προέβη σε μια εξομολόγηση για το Big Brother 1 αλλά και για το μεγάλο έρωτα της ζωής της, που ήταν η αιτία να διαλυθεί ο γάμος της.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν είμαι περήφανη για τους λόγους για τους οποίους παντρεύτηκα, γιατί ήταν μια αντίδραση για να ξεχάσω τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου. Πολύ λίγο καιρό κράτησε, έναν χρόνο περίπου και δυστυχώς πλήγωσα έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε. Ποτέ δεν περνάει ο μεγάλος έρωτας, μένει πάντα στην καρδιά σου αλλά κάποια στιγμή το αποδέχεσαι. Από τότε έχουν περάσει και είκοσι χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανα παιδιά. Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά με τον άνθρωπο που αγάπησα, οπότε από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν», είπε χαρακτηριστικά.

Η Δώρα από το Big Brother εξομολογείται: “Δεν είμαι περήφανη για τους λόγους που παντρεύτηκα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα παιδιά”

Δώρα Big Brother: Η ευγνωμοσύνη στον Ανδρέα Μικρούτσικο και η απαξίωση που δέχεται

«Όσο χρονών και να γίνω, θα υπάρχει μια μικρή νοσταλγία για το Big Brother. Να μην ξεχνάμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο λόγος που έγινα τραγουδίστρια! Αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα γινόμουν τραγουδίστρια. Με ξεχώρισε, μου έκανε την πρόταση στην αποχώρησή μου να μου δώσει κάποια τραγούδια και έτσι ξεκίνησα το τραγούδι. Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά», δήλωσε στη συνέχεια για το ριάλιτι που την ανέδειξε.

«Στο χώρο του τραγουδιού έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. Έχω ακούσει ότι “δεν θα τραγουδήσω με κάποια που βγήκε από το Big Brother” χωρίς καν να με ξέρουν, χωρίς να με έχουν ακούσει, τίποτα από όλα αυτά. Μιλάω για μεγάλα ονόματα», είπε ακόμα για την καριέρα της στο τραγούδι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo