«Η εισαγγελέας ήταν η φωνή της Ελένης»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Τοπαλούδη

Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι συγκλονιστικές δηλώσεις από τον πατέρα της Ελένης

Τον Νοέμβριο του 2018 βρέθηκε με τόσο βάναυσο τροπο δολοφονημένη η Ελένη Τοπαλούδη, από δυο δολοφόνους οι οποίοι επιτέλους θα μείνουν ισόβια μέσα στην φυλακή.

Συγκινεί ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στην εκπομπή Mega για τη δίκη της υπόθεσης δολοφονίας της κόρης του. «Η εισαγγελέας, η κυρία Καπαγιάννη, όπως και πρωτοδίκως η κυρία Δόγκα είπανε αυτά που έπρεπε να πούνε και είχαν όλα τα νομικά επιχειρήματα που έπρεπε να υπάρχουν, για να κάνουν την εισήγησή τους, όπως έπρεπε» είπε αρχικώς ο κ. Τοπαλούδης, τονίζοντας πως η εισαγγελέας ήταν η φωνή της Ελένης μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Περισσότερες δηλώσεις από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Κατόπιν, την ευχαρίστησε δημόσια, όχι μόνο η οικογένεια της Ελένης αλλά και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία, «γιατί πραγματικά ειπώθηκαν πράγματα όπως έπρεπε και φυσικά η ποινή που εισηγήθηκε ήταν η ανώτερη προβλεπόμενη, όπως και πρωτοδίκως, ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη».

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τοπαλούδης επισήμανε πως στην γιορτή της μητέρας θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να καλέσει «όλες αυτές τις μάνες και τη μάνα του Παύλου Φύσσα, στο γραφείο του, να κάνουν μία ουσιαστική συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Related posts

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της

Κατερίνα Καινούργιου: Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Πάνο Κουτσουμπή