Η Ελένη Φουρέιρα είπε με λίγες λέξεις όσα σκεφτόμαστε όλοι για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ελένη Φουρέιρα λέει τα πράγματα με το όνομα τους για την Πάτρα

Ενώ η υπόθεση της Πάτρας έχει μπει στην αρχή του τέλους με την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, το πανελλήνιο είναι οργισμένο για το αποτρόπαιο έγκλημα της 33χρονης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας ενώ είναι βασική ύποπτος και για τους θανάτους της Ίριδας και Μαλένας.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι, οι οποίοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media έχουν ήδη εκφράσει την οργή, τη θλίψη και τις σκέψεις τους γύρω από την υπόθεση αυτή που πραγματικά δεν τη χωρά ανθρώπου νους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία «ξέσπασε» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα τα είπε όλα για την υπόθεση της Πάτρας

«Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

Related posts

Χαμός με τον Γρηγόρη Πετράκο – Μίλησε για το Nemo και την Eurovision και προκάλεσε «σεισμό»

Κατάλαβαν το λάθος τους στην ΕΡΤ: Οι 2 πασίγνωστες γυναίκες που θέλουν να στείλουν του χρόνου – Σίγουρη η νίκη

Έχει γίνει viral στο Tik Tok, κοστίζει 35,99 ευρώ: Υπάρχει λόγος να αγοράσεις αυτό το παντελόνι των Stradivarius