Η επιστροφή της Βασίλισσας: Η λαμπερή πρεμιέρα, το υπέροχο φόρεμα και τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

by Τόνια Τζαφέρη
Η επιστροφή της Βασίλισσας: Η λαμπερή πρεμιέρα, το υπέροχο φόρεμα και τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι γεγονός

Ελένη Μενεγάκη: Ήταν αρκετοί εκείνοι που περίμεναν πως και πως την επιστροφή της στην μικρή οθόνη, ύστερα από ένα χρόνο απουσίας.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είμαστε ξανά μαζί, είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου». Ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας. Η οποία εμφανίστηκε συγκινημένη στην πρεμιέρα της στο Μεγάλο Κανάλι.

Ελένη Μενεγάκη: Η λαμπερή πρεμιέρα, το υπέροχο φόρεμα και τα πρώτα λόγια της

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ξεκίνησε να μιλάει για την ομάδα που θα την πλαισιώσει φέτος. (Σάββας Πούμπουρας, Γιάννης Μούτσος, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ελιάνα Χρυσικοπούλου).

Στην πρώτη της εκπομπή η «ωραία» Ελένη θα έχει στο πλευρό της την κολλητή φίλη της, το γούρι της, την Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται πάνω από δύο δεκαετίες και η φιλία τους είναι μοναδική. Η τραγουδίστρια λοιπόν, θα είναι παρούσα στην πρεμιέρα και μάλιστα θα τραγουδήσει κάποιες από τις επιτυχίες της. Το βράδυ της Κυριακής ανέβασε βίντεο από την πρόβα που έκανε και μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Ελένη μου αύριο θα μας μαγέψεις»

«Τελικά αύριο θα είναι το ραντεβού μας, Δευτέρα 13 του μήνα μαζί με τα σχολεία. Πάντα μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, αλλά τώρα πιο νωρίς 13:30 ακριβώς θα είμαι εκεί στο MEGA το καλό!», είπε η Ελένη Μενεγάκη στη χθεσινή της ανάρτηση.

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Προτεινόμενα