Η ερώτηση που εξόργισε την ωραία Ελένη: Η Μενεγάκη τα “έχωσε σε δημοσιογράφο”

by Τόνια Τζαφέρη
Η ερώτηση που εξόργισε την ωραία Ελένη: Η Μενεγάκη τα “έχωσε σε δημοσιογράφο”

Ελένη Μενεγάκη: Δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της

Ελένη Μενεγάκη: Την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση ετοιμάζεται να κάνει η παρουσιάστρια, ύστερα από ένα χρόνο αποχής. Εχθές μάλιστα συνάντησε τους δημοσιογράφους και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της για τη νέα εκπομπή της στο MEGA.

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που την εξόργισε

Για την προετοιμασία της εκπομπής της, η παρουσιάστρια είπε: «Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: «Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε»; Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους».

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη

«Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο»;

Αναφορικά με όσους υποστηρίζουν ότι επέστρεψε νωρίς στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη λέει: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά».

«Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου βέβαια», ανέφερε, τέλος, η παρουσιάστρια.

Κυψέλη: Δεν υπάρχει δολοφόνος; «Βόμβα» με την απάντηση της ιατροδικαστικής εξέτασης

Γιατί η Ελλάδα καίγεται κάθε καλοκαίρι; Οι αιτίες πίσω από το φαινόμενο που επαναλαμβάνεται

Πέθανε η αρχόντισσα της πίστας: Θρήνος για την Ελληνίδα τραγουδίστρια

“Κόκκινος” συναγερμός, μέχρι τις 10 Αυγούστου, για αυτές τις περιοχές

Ελλάδα – Σε εξέλιξη μεγάλες φωτιές – Οι φλόγες έφτασαν στην παραλία – Αναφορές για εγκλωβισμένους – Εκκενώσεις από θαλάσσης

Προτεινόμενα